Porto slutter af med manér mod Liverpool og så vil Manchester City dominere opgøret mod Tottenham, der dog kan få held med at lukke ned for City-stjernerne. Det forventer fodboldekspert Frank Pilantra, der giver spilforslag og oddsoverblik over Champions League-kvartfinalerne.

Med forrygende flot spil i Torino løb danskerklubben Ajax med semifinalebilletterne foran snuden på Cristiano Ronaldo og Juventus.

Imens kunne Barcelona uden større besvær nedkæmpe Ole Gunnar Solskjærs Manchester United og mens Ajax i semifinalerne skal op imod enten Tottenham eller Manchester City, så kan Barcelona se frem til at møde den samlede vinder af Porto og Liverpool.

Og der venter os noget af et Champions League-brag, når Manchester City ruller den store løber ud og tager imod gæsterne fra Tottenham. Og mon ikke der også kommer til at sidde rigtig mange fodboldfans klar til at følge Christian Eriksen og Tottenham, der indtager Etihad med en smal 1-0 sejr i bagagen.

Manchester City besejrer Tottenham

Tottenham må stille uden målhelten Harry Kane, og midtbaneprofil Dele Alli pådrog sig også en skade i 1-0-sejren over de engelske mestre fra Manchester City. Det forventes dog at Alli bliver klar, mens meldingerne er, at Kane er ude for resten af sæsonen.

Det er selvfølgelig et hårdt slag for Spurs, at de må undvære deres topscorer og der venter nu en meget svær kamp på Etihad Stadium for Christian Eriksen og Tottenham-tropperne. De skal forsøge ikke at falde for langt tilbage i banen og tillade Manchester City at køre bolden rundt i power play-stil, indtil de finder hullerne i Spurs-forsvaret.

Manchester City - TottenhamDet kan blive 90 meget lange minutter for den argentinske manager Mauricio Pochettino, der skal finde frem til den rette taktik for at bremse City-stjernerne.

Vi kender Manchester Citys taktik under Pep Guardiola, og de vil nu nok angribe fra alle vinkler med Raheem Sterling og Leroy Sané til at brede spillet ud og sørge for, at Tottenham-defensiven bliver spredt ud, så Sergio Agüero kan sættes i scene.

Manchester City vinder med 1 eller 2 mål til odds 2,12 hos Bet365

Det ligner et opgør, hvor Manchester City kommer til at få et massivt spilovertag, mens Tottenham gemmer sig bag paraderne for at forsvare deres 1-0 føring fra første opgør.
Manchester City vil næppe angribe desperat fra første fløjt, da de samtidig skal undgå, at Tottenham får et vigtigt udebanemål på en kontra.

Manchester City (-1) X til odds 4,15 hos Cashpoint
Manchester City (-2) X til odds 4,33 hos Bet365
Det giver et samlet odds 2,12 for, at City vinder kampen med enten 1 eller 2 mål.
Værktøj til indsatsudregning her.

Selvsikre Liverpool sparer på krudtet

Den succesfulde Liverpool-manager, Jürgen Klopp, fik i sommerens transfervindue hentet flere forstærkninger og dermed styrket trupbredden til både at spille med om mesterskabet og stadig gå efter den Champions League-triumf, som glippede i sidste års finale mod Real Madrid.

Liverpool er ubesejrede siden januar; 11 sejre og fem uafgjorte (33:11), og blandt de store triumfer var 3-1-sejren på udebane over Bayern München i ottendedelsfinalerne og en komfortabel 2-0 sejren over Porto på Anfield. I weekendens Premier League-opgør forsvarede Liverpool deres førsteplads, da de fik en 2-0 sejr over Chelsea.

Porto er også midt i en intens kamp om mesterskabet i den portugisiske liga, hvor de er i kapløb med rivalerne fra Benfica. Porto-spillerne kan se frem til massiv opbakning fra fansene på Estádio Do Dragão, men har Porto virkelig klassespillerne til at skabe panik hos Liverpool med den formstærke Virgil van Dijk til at styre forsvarskæden?

Porto - Liverpool

Porto (+0,25) - Liverpool 1 til odds 2,12 hos Bethard

Liverpool kommer for at hente billetterne til semifinalerne og et 0-0 resultat eller selv et nederlag på 1 mål vil være en triumf. Det vigtigste er at undgå skader til nøglespillere som Salah, Alisson, van Dijk eller Mané.

Porto er stærke i egen hule, hvor de har vundet alle deres 4 hjemmekampe i Champions League
og de vil naturligvis gå efter sensationen eller i det mindste slutte af med et positivt resultat.

Hold øje med flere spilforslag til Champions League-kampene fra vores ekspertpanel.

Magiske Messi sparker Barcelona til semifinalerne

Et selvmål fra Manchester United-forsvareren Luke Shaw gav Barcelona en 1-0 sejr på Old Trafford i den første kvartfinale, og selvom den norske manager Ole Gunnar Solskjær har leveret helt fantastisk flotte resultater, så ligner det en CL-endestation for Manchester United.

Barcelona skal være yderst glade for, at Lionel Messi stadig holder topform og bærer holdet på sikker kurs mod semifinalerne. Uden Messi ville Barcelona være i risiko for et lignende kollaps, som ærkerivalerne fra Real Madrid er havnet i efter salget af Cristiano Ronaldo.

Mens Barcelona er snublende tæt på at sikre sig mesterskabet i La Liga, så må Manchester United have fokus på at forsøge at hente en plads i top 4 i Premier League.

Begge hold scorer i kampen til odds 1,74 odds hos Cashpoint

Mens Barcelona har målsøgende Lionel Messi og Luis Suarez, så kan Manchester United sætte et par Barca-forsvarer af ved at sende Anthony Martial og Marcus Rashford afsted i omstillinger. Det kan give en underholdende kamp med chancer til begge mandskaber.
Se ekspertanalyse fra Jens Bøye her.

Solskjær og United-spillerne skal naturligvis jagte miraklet, men ellers kan de også bruge denne kamp på Nou Camp til at høste selvtillid til de sidste ligakampe og måske få testet, hvor langt de egentlig er fra at nå op til CL-eliten. 

Barcelona - Manchester United

Barcelona - Manchester United 1 til odds 1,42 hos Nordicbet

Manchester United eliminerede mægtige PSG med en sensationel 3-1-sejr i returen i Paris, men Barcelona skulle nu være advaret og bør være for rutinerede til at lukke Solskjærs tropper ind i varmen. Der er ikke mange United-spillere, der vil have en chance for at få spilletid på dette Barca-mandskab og med Luis Suarez og Lionel Messi i hopla er Barcelona storfavoritter til at hente sejren.

Cristiano Ronaldo sender Juventus i semifinalerne

Den portugisiske superstjerne, Cristiano Ronaldo, er kongen af Champions League, og det var da heller ikke så overraskende, at det netop var Ronaldo, der kom på måltavlen i 1-1-kampen i Amsterdam mod Ajax med Lasse Schöne i startopstillingen.

Ajax har fået stor ros for deres friske spillestil og deres imponerende 4-1-sejr over Real Madrid. Ajax kommer fra en 6-2-sejr over Excelsior, og de er nu oppe på at have scoret 106 mål i 30 ligakampe.

Begge hold scorer i kampen til odds 1,87 hos Cashpoint

Får vi mon endnu en Champions League-fuldtræffer fra Lasse Schöne eller kan Kasper Dolberg komme ind som måljoker for Ajax, der kommer med selvtillid og spiller med en masse oportunisme og udfordrer på en måde, der kan give det noget langsomme Juve-forsvarsspillere problemer.
Se ekspertanalyse fra Jens Bøye her.

Nu kommer de modige hollændere til at stå overfor et bundsolidt, placeringsstærkt og rutineret Juventus-forsvar, som måske kan udfordres på hastighed i løbedueller.

Juventus har domineret den italienske Serie A i fornemt sololøb og var også overbevisende i samtlige 90 minutter hjemme i Torino i ottendedelsfinalerne mod Atlético Madrid, der blev besejret med 3-0 efter belejring af det spanske målfelt.

Juventus - Ajax

Juventus - Ajax 1 til odds 1,75 hos Betfair Sportsbook

Ronaldo og Juventus skal igen frem og blive spilstyrende i egen hule, og det kan sætte Ajax under et massivt pres. Ajax kan slå igen med kontra-angreb, men velorganiserede Juventus med Pjanic som omdrejningspunkt på midtbanen bør finde den rette balance til at holde Ajax i et jerngreb og samtidig få lukket ned for omstillingerne.