Sponsoreret indhold fra Betsafe

Esben Bjerre og Peter Falktoft, kendt fra DR's Monte Carlo, kaster sig i denne uge ud i endnu en roadtrip på tværs af kontinenterne. Det sker, når de på søndag starter i rigmandsløbet Gumball 3000. Løbets anden etape har mål i København mandag 25. maj. 

Sidste gang Esben Bjerre og Peter Falktoft var på roadtrip gennem USA, endte de ved roulettebordet i Las Vegas. Slutdestinationen bliver den samme, når de to værter endnu engang kaster sig ud i et hæsblæsende eventyr på landevejene. Denne gang bliver det dog under mere glamourøse forhold end sidst. Drengene skal nemlig deltage i det legendariske rigmandsræs Gumball 3000.

Løbet, der har deltagelse af superstjerner som David Hasselhoff, Dolph Lundgren og skateboard-legenden Tony Hawk, starter i Stockholm. Herefter går turen via Oslo til København, inden vognflåden af brølende Ferrari'er, Porscher og Lamborghini'er bevæger sig til Amsterdam og videre til USA med endestation i Las Vegas.

Gumball-ræset handler ikke om at komme først, men mere om at ose af selvtillid og nyde livet på ruten. Det forhindrer dog ikke Bjerre og Falktoft i at lancere en klar ambition om at vinde mindst én af løbets seks etaper i deres Maserati Gran Cabrio, som er sponsoreret af spilleselskabet Betsafe.

"Jeg har - så længe jeg kan huske - været styrtende vild med biler. Jeg husker som barn at sidde på bagsædet i vores Fiat 127 og øve bilmærker, og få et sug i maven, når der en sjælden gang imellem kom en Ferrari. Så at vi nu får muligheden for at køre den her helt vanvittige tur er på alle måder en drøm, der går i opfyldelse", siger Esben Bjerre.

Gumball-karavanen rammer København mandag 25. maj om eftermiddagen med målstreg i Kongens Have ved Rosenborg Slot. Efter at deltagerne har testet det danske natteliv, ruller Gumball'erne næste morgen ud af Kongens Have med retning mod Amsterdam.

I løbet af den uge, som løbet varer, vil Monte Carlo-værterne tweet'e, snapchatte, instagram'e, facebooke og mundhugge veloplagt fra deres eventyr på landevejen. Hele deres tur dokumenteres i form af en web-dokumentarserie, som nogle uger efter løbets afslutning vil kunne ses på Betsafes hjemmeside.

Læs mere om bilen, ruten og følg hele eventyret på:
https://kampagner.betsafe.dk/gumball. Pressefotos er vedhæftet nedenfor.

Du kan også følge Falktoft og Bjerre på deres egne Twitter- og Instagram-konti:

Twitter
@EsbenBjerre
@PeterFalktoft

Instagram
PeterFalktoft
EsbenBjerre 

Betsafe er officiel sponsor for Gumball 3000.