Hvad er snooker - ud over en rødhåret mand i ternet vest der støder kugler i hul ved et slags billardbord - til knipsende bifald? Tjah, snooker er en sport man kan vinde penge på...

Især nu, hvor BetXpert har fået en ekspert på området! Lasse Jessen har åbenbart ikke kun talent for svensk fodbold, men i høj grad også sans for køkultur.

Lasse har tidligere underholdt BetXperts forum med sin snooker-indsigt, og i går debuterede han med egentlige analyser af British Open i Brighton. Og hvilken start! 3 rigtige ud af 3 - og en tilbagebetaling på 204%... Lasse fandt blandt andet en overraskelse til odds 2,34 - da han forudså, at kvalifikationsspilleren Joe Jogia ville overvinde den formsvage Joe Swail.

Hold øje med snooker-analyserne: I dag har Lasse 2 styk ude, den første match spilles allerede kl 13, mens den anden finder sted kl. 20.

Eurosport sender live fra British Open, i dag kl. 14-17 og kl 20-23.

Livescore fås via følgende link (det koster dog 3 pund): www.worldsnooker.com/snooker_media_centre/britopen04/livescoring.asp

Læs Lasses analyser her:
http://www.betxpert.com/ekspert/andre/

BetXpert kan også byde på tysk pokalfodbold. Per Marxen har analyser af 4 opgør i dag, og også en række af morgendagens pokalkampe; han forudser blandt andet en udesejr til Dortmund over Hannover til odds 2,8.

Læs Pers analyser:
http://www.betxpert.com/ekspert/tyscup/