Har Lasse Jessen kigget for dybt i portvinsflasken eller har han fundet en fantastisk fidus til skyhøje odds 8 for hjemmesejr i aftenens kamp mellem bundholdet Académica Coimbra og mægtige Porto?

Det ligner galskab, men for en uge siden forudsagde Lasse såmænd et Benfica-nederlag til odds 3,85...

Porto fører den portugisiske liga i sikker stil med 4 point ned til Sporting (og 37 ned til Académica på 15. pladsen...). Førerholdet har slet ikke tabt i denne sæsons 23 kampe; 18 er vundet, 5 er endt uafgjort. På udebane er det ganske vist blevet til 2 pointdelinger i træk, men modstanderne har såmænd været Sporting og Benfica.

Alligevel, påpeger Lasse, lugter det af en overraskelse i Coimbra i aften: Dels er Porto træt efter sidste onsdags hårde CL-kamp mod Manchester United, dels viser akademikerne fremragende takter for tiden. I sidste uge vandt de 5-0 ude over Belenenses, og sidste hjemmekamp hev de hjem med 1-0 over Boavista. Livsvigtige point i kampen for at undgå nedrykning – men Académica hungrer stadig, og med en skadesfri trup er holdet klart til at byde Goliath trods.

Får Porto sæsonens første nederlag? Til odds 8 er Lasse ikke i tvivl: Spil på David – det betaler sig.

For lige at gøre valuebetterne lidt rundtossede: Med en chancevurdering på 35% har hjemmesejren en værdi på hele 280!

Læs analysen på: http://www.betxpert.com/ekspert/por

På følgende side kan man se en statistisk sammenligning af de 2 hold: http://www.betxpert.com/stats/leaguetable.asp?league=por1