Det blev som bekendt 1-1 mellem Norge og Danmark lørdag aften i Oslo.

Havde Danmark vundet havde det naturligvis set rigtig godt ud i bestræbelserne på at sikre sig førstepladsen i gruppen og dermed den direkte billet til EM slutrunden til næste år.

Lige nu er Danmark ikke favorit til førstepladsen – den værdighed tilfalder Portugal.

Men der er trøst at finde, for Betsafe tror nemlig Danmark har gode muligheder for at kvalificere sig direkte til EM slutrunden som den bedste toer.

Betsafes danske manager, Richardt Funch udtaler "Som vi ser det lige nu er der kun to andre grupper der kan konkurrere med Danmarks gruppe om at levere den bedste toer. Det er Sveriges gruppe samt Englands gruppe. Men Sverige er ikke så stabile som de tidligere har været og i Englands gruppe tror vi Montenegro vil miste en del point i deres sidste 4 kampe."

Det er meget tæt i mange af EM Kvalifikationsgrupperne og mange af holdene i toppen har allerede mistet mange point.

Betsafe tror derfor at 17-18 point vil være nok til at Danmark kan sikre sig en direkte plads til EM som bedste toer.

Funch fortsætter "Danmark skal naturligvis have fuldt udbytte af udekampene mod Island og Cypern. Og så er der de 2 svære hjemmekampe mod Norge og Portugal. Som stillingen ser ud lige nu, og med det resterende kampprogram, må vi erkende, at vi lige nu har Norge som favorit til at ende som den bedste toer til odds 3. Men så kommer Danmark til odds 5 og Sverige ligger til odds 7 og i deres gruppe virker Holland jo usårlige. Det er derfor lidt ærgerligt at Sverige først møder Holland i deres sidste kamp hvor Holland formentlig allerede har vundet gruppen. Så vi må nok begynde at håbe på at Sverige taber nogle point i deres kommende kampe – gerne allerede tirsdag aften mod Moldova."

Bedste gruppetoer-odds fra Betsafe.com:

Norge 3,00

Danmark 5,00

Portugal 6,00

Sverige 7,00

Montenegro 8,00

Hellas 9,00

England 10,00

Frankrike 11,00

Kroatia 12,00

Russland 12,00

Slovakia 12,00

Tsjekkia 14,00

Ungarn 14,00

Georgia 14,00

Irland 14,00

Moldova 20,00