Hvis man kan lave et "Mirakel i Madrid" - kan man vel også lave en "Overraskelse i Osasuna"...

Ingen tvivl om, at OB i onsdagens UEFA Cup-udekamp håber at kunne gentage den spanske succes Lars Høgh, Michael Schönberg, Morten Bisgaard og co. havde for 12 år siden, da det blev til odenseansk sejr på 2-0 i Madrid over selveste Real (og Michael Laudrup) og dermed en kvalifikation til UEFA Cuppens kvartfinale.

Denne gang gælder det en kvalifikation til den playoff (sekstendedelsfinale) der følger det nuværende gruppespil, hvor OB indtil videre har tabt til Parma, slået Heerenveen og spillet uafgjort mod Lens.

Vinder fynboerne i Osasuna, er sagen klar. Får de eet point, ser det også godt ud - for så skal Osasuna vinde med 3 overskydende mål i Parma d. 14. december.

Helt nemt skal man nu nok ikke regne med, at det bliver for OB. For ganske vist kæmper Osasuna bundkamp i Spanien og har derfor nedprioriteret UEFA Cuppen. Men det er stadig et godt hold, der senest vandt 4-1 over Deportivo...

Læs analysen af Osasuna-OB og af diverse andre UEFA-kampe hér: http://www.betxpert.com/ekspert/uefa/

Læs om "Miraklet i Madrid" og andre danske klub-sensationer hér: http://www.betxpert.com/artikel/danske-klub-sensationer