Lørdagen byder på tre EM-kampe med England - Rusland som højdepunktet. Vi giver dig overblikket over dagen og kigger på analyser, tips og bookie-tilbud.

Så fik vi endelig afviklet åbningskampen mellem Frankrig - Rumænien. Og hvilken åbning!

Med andre ord er vi for alvor i gang med EM-slutrunden, som den næste måneds tid buldrer derudaf.

Lørdag er der flere spændende kampe på tapetet. Fra kl. 15 og 8 timer frem er der mere eller mindre nonstop EM-bold.

Kl. 15: Albanien - Schweiz (DR1)

Tryk på linket og gå videre til Jens Bøyes kampanalyse. Han mener, at Albanien er undervurderet og sagtens kan stjæle point. I analysen lægger eksperten vægt på, at Schweiz er væsentligt svækket i forhold til idealopstillingen. Jens Bøye skriver blandt andet:

  • Schweiz mangler fortsat def-midtbanemand Inler, angriber Drmic (kval-topscorer) og fløjspiller Stocker.
  • Schweiz har desuden skadestvivl om midterforsvarer Schär og tvivl om den eventuelle afløser. Senderos blev prøvet mod Belgien, men dumpede 

Kl. 18: (TV2)

Her er Jens Bøye ude med et spil på Slovakiet, der har gode chancer for et flot resultat, hvis ellers de kan holde den walisiske raket Gareth Bale i ave. Her lægges blandt andet vægt på, at selvsamme Gareth Bale mangler spilletid for Wales:

  • Siden oktober har offensivstjerne Bale kun spillet 24 min for Wales, midtbanemand Ramsey kun 90 min (begge mod Sverige). Fungerer sammenspillet?
  • Wales har skadestvivl om tre idealstartere: midtbaneoprydder Allen, midtbanemand Ledley (meldes på bænken) og angriber Robson-Kanu.
  • Siden marts hvor det kun blev 1-1 hjemme mod Nordirland samt 0-1-tab i Ukraine, har Wales kun spillet  én testkamp op til EM.

Kl. 21: England - Rusland (DR1)

Uden at forklejne hverken Albanien, Schweiz, Wales eller Slovakiet, så er det uden tvivl England - Rusland, som er dagens store kamp. England kommer med et ungt og kådt hold fuld af talent og dynamik.

Så endnu engang er forventningerne skruet gevaldigt i vejret. Men kan de hårdt prøvede landsholdsspillere stå for presset? Ekspert Toke har stukket ud på et forsigtigt England-spil. Han skriver blandt andet:

  • Rusland må undvære de normale stamspillere Alan Dzagoev og Igor Denisov, der begge er blevet skadede for nylig.
  • Rusland har haft det svært i deres træningskampe, hvor Slutskys eksperimenter alle har slået fejl.
  • England har sejret i deres to træningskampe før EM, og selvtilliden bør være pæn på trods af svingende spil

Det er dog ikke alle BetXperts eksperter, som er glade for England. Den professionelle bettor Torben N. Sørensen mener ligefrem, at det bedste tip til hele slutrunden er at spille på, at England IKKE vinder slutrunden. 

Bonusser og tilbud

Der er også nye friske bookmakertilbud på andendagen for slutrunden. Bet365* er ude med deres 250 kroner risikofrie bet på England - Rusland.

Hos Danske Spil* får du pengene retur på alle tabte ciffertips, hvis kampen ender 0-0. Tilbuddet gælder alle 1. runde-kampe.