Efter Kim Vilfort overfor EkstraBladet afviste at tage stillingen som sportschef i Brøndby har spillefirmaet Betsafe revurderet kandidaterne til det krævende erhverv på Vestegnen.

Ny favorit er en særdeles god bekendt, nemlig John ”Faxe” Jensen, som både har en fortid som spiller og assistenttræner på Vestegnen.

”Faxe har et kæmpe netværk, og selvom hans erfaring er til at overse når det kommer til sportschefrollen, så har vi alligevel valgt at gøre ham til favorit, bl.a. fordi vi har fået et markant antal forespørgsler på ham fra vores danske kunder”, udtaler Country Manager Benjamin Leander fra Betsafe.com, som ikke udelukker, at der kan sidde folk med insiderviden omkring en kommende ansættelse.

Betsafe har samtidig hævet oddset gevaldigt på den tidligere favorit Kim Vilfort, som umiddelbart efter sin ansættelse afviste at fortsætte længere end nødvendigt, sådan så denne nu giver odds 7,00 i stedet for oprindelige 1,50. Mogens Krogh, som tidligere kæmpede for at holde boldene ude af målet, ligner dog en mand, som kan komme til at kæmpe for at lokke spillere til klubben i stedet for i en rolle som sportschef. Han er gået fra odds 10 til 4,00 efter udtalelser om, at jobbet kunne være interessant. Peter Schmeichel, som også har erfaring med at tage med hænder, er ny mand på listen med odds 5,00.

Opdaterede odds på Brøndbys næste sportschef:

John Faxe Jensen 2,50
Mogens Krogh 4,00
Keld Bordinggaard 4,50
Peter Schmeichel 5,00
Henrik Jensen 5,00
Per Steffensen 6,00
Morten Wieghorst 6,00
Kim Vilfort 7,00
Bent Turbo Christensen 8,00
Tom Køhlert 25,00
Michael Laudrup 100,00
Brian Laudrup 200,00