Som optakt til CL-kampen Atletico - Bayern kan du onsdag aften chatte med Torben N. Sørensen, der har slået sig ned på Filippinerne som professionel bettor. Torben sidder klar fra 19-20.30.

Mange har drømmen om at blive bettor på fuld tid. Torben N. Sørensen - mangeårig fodboldekspert og skribent for BetXpert - lever drømmen ud.

Eller det vil sige, at han stadig har et par øvrige projekter, han går og pusler med, men bettingen er sat i system på en måde, så der er rigeligt med overskud til at kunne leve af det.

Han kan selv korrigere og uddybe onsdag aften, for her sidder han nemlig klar i chatten fra kl. 19 - 20.30 til at øse ud af sin viden og erfaring.

Stor bettingkapacitet

Torben N. Sørensen har tidligere været redaktør hos både Berlingske Tidende og Tipsbladet. Han er en erfaren herre indenfor sport og spil og kan med rette betragtes som en af de danskere, der har aller størst viden om betting.

Han er for længst blevet lukket ned hos licensbookmakerne og kan ikke sætte en rød reje på noget specialvæddemål. Torben N. Sørensen gør sig udelukkede på højlikvide markeder hos de store "asian"-bookies. 

Her har han i mange år skaffet sig en egde ved at slå til tidligt på ugen og satse på, at markedet går hans vej. Grundresearchen laves blandt andet ved at se et 12 timer langt highlight-program hver mandag. 

Torben sidder klar fra 19 - 20.30 til at svare på alle de spørgsmål, I måtte have. Om livet som prof-bettor, jagten på værdi, op- og nedture og meget, meget mere. 

Gå til chatten via forsiden under "debat" - eller gå direkte til chatten her. Der oprettes et separat chatrum, og Peter Bollerup vil være moderator.

Som opvarmning kan I eventuelt tage et kig i Torbens artikelsektion, hvor der gemmer sig et hav af interessante artikler - blandt andet hans gennemgang af bettingåret 2015.