Får Danmark to klubber med i UEFA Cuppens sekstendedelsfinaler? Det afgøres onsdag aften hvor FCK skal forsøge at gøre AaB kunsten efter.

For københavnerne er der ikke så meget at rafle om i denne sidste gruppespilsrunde: Udekampen mod Club Brügge SKAL vindes.

Lige nu har FCK nemlig kun to point og en fjerdeplads i Gruppe G, mens belgierne indtager den playoff-kvalificerende tredjeplads med tre point på tavlen.

Ikke den bedste udgangsposition, men Ståle Solbakken og co. bør ikke være uden chancer for at vinde mod et belgisk hold der pt er i modvind i den hjemlige liga.

Læs vores analyse af Club Brügge-FCK hér.

På samme side findes et tip til den anden kamp i Gruppe G, mødet mellem franske Saint-Etienne og spanske Valencia. Og et tip til HSV - Aston Villa. Her sparer englænderne en række markante stamspillere.


Torben tilbage

Tjek desuden Torbens Corner. Efter godt en måneds fravær vender den rutinerede tipper Torben N. Sørensen nemlig tilbage til BetXpert - og det gør han med en række UEFA Cup-tip, både onsdag og torsdag.

Hans onsdags-tip foreligger nu på siden: Han har fundet interessante asian handicaps i Ajax-Slavia, Feyenoord-Lech og Portsmouth-Heerenveen.


UEFA Cup-kampliste

Onsdag kl. 20:45

Portsmouth - Heerenveen
Milan - Wolfsburg
HSV - Aston Villa
Ajax - Slavia Prag
Club Brügge - FCK
St.-Etienne - Valencia
Deportivo - Nancy
Feyenoord - Lech

Torsdag kl. 20:45

PSG - Twente
Racing Santander - Manchester City
Olympiakos - Hertha
Benfica - Metalist
Sampdoria - Sevilla
Stuttgart - Standard Liège
NEC - Udinese
Tottenham - Spartak Moskva

Se gruppe-stillingerne på denne UEFA-side.