Efter en relativt rolig dag på kontoret i lørdagens 3-0-sejr over Malta, holder Danmark pause i onsdagens landskampsrunde - ja, faktisk indtil næste år - men en lang række andre lande skal i kamp.

Det gælder bl.a. Portugal, en af Danmarks gruppekonkurrenter. Ronaldo og co. var puljens favoritter da VM-kvalifikationen blev indledt, men efter tre kampe, står de med kun fire point efter at have slået Malta, tabt til DK og spillet uafgjort mod Sverige. Svenskerne - der også står over i dag - har fem point, mens danskerne har syv.

Portugal tager i aften imod Albanien der også har fire point. Det er en kamp der umiddelbart betragtet bør vindes klart af stjernerne fra den iberiske halvø - men oddset for at det ikke sker, er yderst fristende. Portugiserne har nemlig haft svært ved at få spillet til at glide, og i aften må de undvære nøglefolk som Deco og Carvalho.

Vi anbefaler at man læser vores landskamp-analyser (se bl.a. Torben N. Sørensens tip til netop Portugal-Albanien). Se oversigten på forsiden eller hér.