Skisport, Premier League og UEFA Cup: Det er en ganske spilletung onsdag... Og vi har tip til det hele (omend vi især er fokuserede på at få hævn over en UEFA Cup der svigtede os totalt i sidste uge).

Vi lægger ud om morgenen, kl. 9:30, med styrtløb i Lenzerheide. Først på eftermiddagen skal vi så til Drammen i Norge og se på langrend. Og om aftenen går det løs med fodbolden.

Tippene fra vores stærke vintersportseksperter (endnu, i skrivende stund, er alle odds faktisk ikke slashet til ugenkendelighed...) kan ses på denne side: http://www.betxpert.com/ekspert/vinter/

I Premier League skal skadessvækkede Arsenal til Birmingham og møde Aston Villa. Lidt senere møder Chelsea formsvage Manchester City og bør trods udebane kunne trække sejren hjem (spilstop kl. 20:45 og kl. 21): http://www.betxpert.com/ekspert/eng/

UEFA Cup

Vores kinder er stadig røde efter sidste uges knaldende UEFA-lussinger. Ud af 5 tip til 1/8-finalernes indledende opgør ramte vi et stort rundt 0. Temmelig usædvanligt for vort ellers træfsikre Europa-team (bl.a. 7 ud af 9 i 1/16-finalerne) der fik banket sin tilbagebetaling ned fra 113 til 104%.

Men der skal mere til at slå os ud, og vi er klar til at kilde Europa under hagen igen. Vi har analyser af alle 4 onsdagens kampe – og torsdagens 4 opgør får også et et eftersyn.

Se analyserne hér: http://www.betxpert.com/ekspert/uefa/

Kampliste
Onsdag:
18:15 Leverkusen-Lens (direkte på ZDF)
20:45 Osasuna-Glasgow Rangers
20:45 Werder Bremen-Celta Vigo (direkte på ZDF)
21:15 Tottenham-Sporting Braga

Torsdag:
19:30 Shakhtar Donetsk-Sevilla (direkte på DSF)
20:35 AZ Alkmaar-Newcastle
21:30 Espanyol-Maccabi Haifa
22:00 Benfica-Paris SG (direkte på DSF)