En spændende søndag med masser af guf på programmet. Vi har Old Firm (Celtic mod Rangers) i Skotland. Og vi har en anden dyst der efterhånden er lidt af en institution: Et finalemøde mellem Roger Federer og Rafael Nadal.

Dertil kommer et snooker-tip samt fodbold fra Italien, Sverige, England, Frankrig, Norge, Argentina og Irland.

Old Firm i Glasgow

The Old Firm fløjtes i gang kl. 13:30. Celtic fører det skotske liga med to point ned til netop Glasgow-bysbørnene fra Rangers, men har spillet tre kampe færre. Så der skal en sejr på bordet i dag, ellers Celtic nok godt vinke farvel til mesterskabet. En hjemmesejr kan dog også ligge i kortene, mod et mandefaldsramt Rangers-hold.

Læs Mikkel Pedersens analyse: http://www.betxpert.com/ekspert/sko/#65002

Gigant-møde i Monte Carlo

Tenniskongen Roger Federer har mildt sagt ikke haft et særligt godt 2008 – men han er så småt begyndt at ligne sig selv igen. Således står han nu i finalen i Monte Carlo-turneringen. Og det endda på grus, hans ”svageste” underlag. Sagen er bare at hans finalemodstander er verdens bedste grusspiller, spanske Rafael Nadal.

De to har stået over for hinanden i en del finaler efterhånden, og det skal blive spændende at se om det går som det plejer på grus: Nadal-sejr. Vores tennismand David Stoltenborg har dog afholdt sig fra et udfalds-tip og i stedet vovet sig ud i et spil på antal partier.

Se tippet (spilstop kl. 15): http://www.betxpert.com/ekspert/tennis/#65018

Oversigt over alle analyser

Se en oversigt over alle analyserne på forsiden eller hér:

http://www.betxpert.com/ekspert/analyser.asp

Hold også øje med vores brugertip-sektion (tryk på fanebladet i ovennævnte oversigt). Og med vores forum: http://www.betxpert.com/forum/