I 1999 erklærede USA krig mod Canada (kilde: dokumentarfilmen "South Park: Bigger Longer & Uncut"), og spørgsmålet er, om vi ikke vil se en gentagelse, hvis det amerikanske landshold taber aftenens fodboldkamp mod Canada. Det ville nemlig være så pinligt, at æren vel kun kan genoprettes med en rask lille krig.

Hvori ville det pinlige bestå? Tjah, dels er der tale om et nabo-opgør - og naboer vil man jo nødigt tabe til - dels bør verdens tiendebedste landshold (ifølge FIFAs rangliste) ikke have problemer med at overvinde et canadisk hold, hvoraf halvdelen af spillerne til dagligt færdes i den næstbedste amerikanske fodboldrække. Canada er simpelthen et sekundahold!

For Rasmus Nicolaisen er der da heller ikke den store tvivl: USA vinder aftenens Gold Cup-opgør. Læs hans analyse af kampen, der fløjtes i gang kl. 22.30: http://www.betxpert.com/ekspert/lk/#48867


All-american tip


Efter aftenens landskamp mellem USA og Canada er det skam ikke slut med all-american tip. I nat gælder det MLS, den amerikanske fodboldliga, og ovennævnte Rasmus Nicolaisen har sammen med Mike Larsen fundet nogle fiduser. Læs deres grundige analyser (spilstop kl. 00, kl. 02 og kl. 04): http://www.betxpert.com/ekspert/kval/#48866

Rasmus Nicolaisen er normalt tennis-ekspert, mens Mike Larsen tager sig af den engelske Premier League, men de har i vores kvalifikation demonstreret stort kendskab til MLS og er godt på vej til at danne makkerpar som eksperter på dén liga - ved siden af tennis- og PL-beskæftigelsen.