Galskaben må stoppe!

”Jeg løber et maraton hvis Asian Sensation går videre til næste runde” udtaler Betsafe Danmarks Country Manager, Benjamin Leander, i en pressemeddelelse.

Når tredje LIVE-runde af X-factor løber af stabelen på fredag klokken 20, bliver det med 82 % sikkerhed med Asian Sensation som næste deltager, der må forlade programmet. Det antyder spillefirmaet Betsafe.com’s odds i hvert fald – ikke mere end 1,12 giver exit til det århusianske ”boyband”, mens en sensationsforbliven betaler indsatsen 5,25 gange igen. Country Manager og oddssætter Benjamin Leander forklarer:

”I de første to runder har vi fået sorteret to deltagere fra – Tårnhøj og Claus. De sang i og for sig slet ikke dumt, men de havde bare ikke seerpotentiale. Ene og alene af den grund overlevede Asian Sensation, for der skal vel ikke herske fem sekunders tvivl om, at selvom drengene har charme og gør deres bedste, så har de ret beset intet at gøre i det program. De minder mest om et af de bands Simon Kvamm og Drengene fra Angora parodierede i deres shows”, lyder den nådesløse dom fra Leander, som fortsætter med et meget interessant løfte:

”Jeg kan simpelthen ikke se hvem seerne skulle stemme ud i stedet for Asian Sensation. Jeg er så sikker i min sag, at jeg med glæde står af toget i Horsens og løber de resterende 43 kilometer til Århus for at undskylde overfor drengene, såfremt jeg tager fejl!”, postulerer Country Manageren.

Hvis Asian Sensation skulle leve op til deres navn og formå at levere sensationen ved at blive har Leander mest tiltro til, at Lucas, der sidst var ude i omsang, eller Seest, må tage billetten.

”Lucas har masser af talent, men har måske en personlighed som kan være svær at forstå for det brede publikum. Det kan komme til at ligge ham til last. Seest har en stor stemme på de rigtige sange, men vælger han en forkert sang kan han meget hurtigt komme i store problemer – det så vi senest da han sang Carpark North”, afslutter Betsafes Country Manager.

Betsafes odds til fredagens show:

Stemmes ud:

Asian Sensation 1,12
Lucas 4,00
Seest 6,00
Alien Beat Club 12,0
Linda 15,0
Sidsel 20,0
Mohamed 30,0

Asian Sensation stemmes ud:

JA 1,12
NEJ 5,25