Danske Spil oplever, at når deres kunder oddser på vinderen af Superligaen, så oddses der loyalt, og i eksempelvis Aalborg er hele 66 procent af indskuddene på den næste Superliga-vinder sat på AaB.

Sidste år var Brøndby den mest spillede klub til at vinde Superligaen hos Danske Spil, men det har ændret sig i denne sæson, hvor det nu er FCK, som Danske Spils kunder oddser mest på. Cirka 40 procent af alle spil på, hvem der vinder Superligaen, er kommet på FCK. 17 procent af alle vinderspil er sat på Brøndby. 

Det oplyser Danske Spil i en pressemeddelelse

"Her lige før start er spillerne og oddssætterne ret enige. Vi har begge FCK som guldfavorit. Hos oddssætterne har vi det, fordi de lige nu er det bedste hold i Superligaen. Selvom de tabte deres sidste kampe, så vandt de overbevisende guld sidste år. Samtidig har de forstærket sig i dette transfervindue -  blandt andet med ny målmand og tidligere AGF’er Jens Stage," siger Peter Emmike Rasmussen, oddsansvarlig hos Danske Spil, i pressemeddelelsen.

"FCK og Brøndby er de to hold i Superligaen, der har flest fans fordelt over hele landet, så det er meget naturligt, at mange spiller på dem som mestre. Brøndby levede ikke op til forventningerne sidste år, og det har fået lidt færre til at spille på dem inden Superliga-start," fortsætter Peter Emmike Rasmussen.

Der oddses på den lokale klub

I Aalborg er 66 procent af indskuddene på, hvem der vinder mesterskabet, sat på AaB. I Aarhus er 46 procent af indskuddene sat på AGF, mens 47 procent af indskuddene i Odense er sat på OB som mester. 

"Vi vurderer, at det igen bliver en tæt kamp om top seks blandt klubberne fra de store byer, men her før sæsonens start er ingen af de tre hold åbenlyse aspiranter til at kæmpe med FCK eller FCM om mesterskabet. Det hold, der kommer nærmest, er Brøndby," siger Peter Emmike Rasmussen 

I både Aarhus, Odense og Aalborg er den næstmest spillede klub FCK. 

I Lyngby er der kun kommet et enkelt spil på Superliga-oprykkerne fra Lyngby til at vinde mesterskabet. I alle byer er der oddset på den lokale klub til at vinde mesterskabet. Undtagen i Horsens. Her har ingen spillet på, at den lokale klub vinder Superligaen.

"Lyngby har haft en sæson i 1. division og er lige rykket op. De har selv meldt ud i pressen, at de er rykket op, før de selv forventede det, så holdet udtrykker på ingen måde mesterskabsdrømme selv. Horsens havde massive problemer med at få scoret i slutningen af sidste sæson, og forventningerne til holdet er ikke ligefrem til top 3 i Superligaen, så det er nok meget naturligt, at der ikke er mange, der tror, de bliver mestre," siger Peter Emmike Rasmussen.