Bookmakerne er ude med odds på den næste trænerfyring i Superligaen. Her er AaB-træner Erik Hamrén udset til at være i farezonen, og I kan her få overblik over oddsene for næste trænerskifte. 

Der kan være kort snor til Superliga-trænerne, hvis resultaterne ikke er tilfredsstillende, og vi har allerede oplevet en del udskiftninger i denne sæson. Men hvilket trænersæde er det varmeste?

Hos bookmakerne finder vi odds på, hvilken Superliga-træner der først forlader sin post. Her er AaB-træner Erik Hamrén favorit til at forlade sin post som den næste i ligaen; selvom den nordjyske klub allerede har været igennem et trænerskifte, efter de afskedigede Lars Friis i midten af september sidste år. 

Superligaens seneste trænerskifte står førerholdet FC Nordsjælland for, da Flemming Pedersen bliver teknisk direktør i klubben, mens ny cheftræner for FCN er den unge Johannes Hoff Thorup.

Brøndby IF står også foran forårssæsonen med en ny træner ved roret, da Jesper Sørensen har fået ansvaret med at føre Vestegnsklubben tilbage blandt topholdene, efter Niels Frederiksen blev fyret kørt før VM 2022-slutrunden.

Superliga: odds på næste trænerfyring/opsigelse 

Odds Højeste odds Bookmaker
Erik Hamrén (AaB) 1,45
Freyr Alexandersson (Lyngby) 3,50
Uwe Rösler (AGF) 7,00
Johannes Hoff Thorup (FCN) 10,00
Jens Bertel Askou (Horsens) 12,00
Andreas Alm (OB) 18,00
Albert Capellas (FCM) 18,00
Jacop Neestrup (FCK) 18,00
Thomas Thomasberg (Randers) 18,00
Jesper Sørensen (Brøndby) 20,00
Jacob Friis (Viborg) 25,00
Kent Nielsen (Silkeborg) 35,00

Sådan finder du spillet: Fodbold --> Alt i fodbold --> Danmark --> Superligaen --> Vinderspil --> Næste cheftræner der træder af/bliver afskediget.

Odds på næste Superligatrænerfyring hos Unibet

AaB's resultater og spil i indeværende sæson har været skuffende, og den traditionsrige klub fra Nordens Paris er havnet i alvorlig nedrykningsfare.

Se odds, statistik og aktuel stilling for Superligaen 22/23

Erik Hamrén. Foto: ATTILA KISBENEDEK / AFP

Her er et kig på et par af de mest fyringstruede trænere i Superligaen.

Erik Hamrén, AaB

Vi skal ikke længere tilbage end 15. september for at finde AaB's seneste trænerfyring. Her fik den tidligere Viborg FF-træner Lars Friis sparket efter en lang række af utilfredsstillende resultater. 

Ind kom i stedet svenske Erik Hamrén, som tidligere har været i klubben. Ved den lejlighed første han de bolsjestribede til mesterskabet i 2007/2008. 

Sagen er dog den, at den rutinerede svensker endnu ikke har fået vendt de dårlige resultater til noget positivt. Syv Superligakampe med én sejr, to uafgjorte og fire nederlag er det blevet til indtil nu. Det giver et pointgennemsnit på 0,71. Det rimer ikke just på mesterskabs- og champagnefodbold. 

Det skal imidlertid siges til trænerens forsvar, at han overtog et hold i krise. Den slags kan tage tid at rette op på. Spørgsmålet er dog, hvor stor AaB-ledelsens tålmodighed er? Får nordjyderne ikke snart vendt skuden, kan en katastrofal og højst overraskende nedrykning blive aktuel.

Freyr Alexandersson, Lyngby BK

Islændingen var manden, der i sidste sæson førte Lyngby til en 2.-plads i NordicBet* Ligaen og dermed oprykning til denne sæsons Superliga. 

Begyndelsen i landets bedste fodboldrække har dog været ekstrem hård ved de kongeblå. Holdet fra Nordsjælland har efter 17 spillerunder blot vundet én kamp, og deres 8 point giver Lyngby en sikker sidsteplads. 

Det siger sig selv, at dette ikke er holdbart i længden, hvorfor der er nødt til at ske noget. Spørgsmålet er blot, om man i Lyngby mener, at løsningen skal findes i en trænerfyring, eller om man mener, at holdet nok skal finde Superligamelodien under det nuværende trænerteam. 

Med blot otte point efter 17 kampe er det i hvert fald på papiret helt oplagt at kigge på Freyr Alexandersson som en kandidat til næste trænerfyring i Superligaen. 

Freyr Alexandersson har et pointgennemsnit på 1,42 for 52 kampe i spidsen for Lyngby.

Forårssæsonen starter op den 17. februar, hvor Erik Hamréns AaB-mandskab får besøg af AGF.