Zinedine Zidane er tilbage i Real Madrid, kun otte måneder efter han forlod jobbet som træner for klubben. Kan han føre holdet tilbage til samme magtposition i Europa, som da han senest var ved roret? Se odds på Zidane og Real Madrid her.

Knap har Zinedine Zidane taget plads i trænerstolen i sin tidligere klub, før bookmakerne er klar med odds på, hvordan Zidane klarer sig i sin anden periode på Real Madrids trænerbænk.

Odds på Zidane hos Danske Spil

Efter en opslidende periode på tre og et halvt år i spidsen for Madrids (og måske verdens?) største klub valgte Zinedine Zidane at stoppe som træner i Real Madrid kort efter at have vundet sin tredje Champions League-titel i træk - noget ingen før ham har præsteret.

Så hvis hans arvtager, den detroniserede spanske landstræner, Julen Loptegui, havde håbet på at overgå sin forgænger, havde han fra dag 1 som Real Madrid-træner oddsene imod sig. Han holdt da også kun i 10 ligakampe, og selvom hans efterfølger, Santiago Solari, gjorde det en anelse bedre, er han nu efter 27 ligakampe og et tidligt exit fra Champions League også fortid og altså erstattet af manden, der for ganske kort tid siden fejrede store triumfer med klubben, Zinedine Zidane.

Odds på Zidane: Hvordan klarer han sin anden periode som Real Madrid-træner?

Der er ikke flere trofæer at spille om for Real Madrid i indeværende sæson, men der er stadig placeringer og masser af point på spil i ligaen. Fra næste sæson bliver det dog blodig alvor for Zidane, når Real Madrid igen er med i alle turneringer.

Udvalgte odds på Zidane i Real Madrid Bedste odds Bookmaker
Real Madrid slutter i top 2 i indeværende sæson 2018/2019 2,90
Real Madrid slutter IKKE i top 2 i indeværende sæson 2018/2019 1,35
Real Madrid vinder sine næste fem kampe 6,00
Real madrid vinder deres sidste 11 kampe i sæsonen 41,00
Real Madrid får over 74,5 point i indeværende sæson 2018/2019 1,75
Real Madrid får under 74,5 point i indeværende sæson 2018/2019 1,95
Real Madrid vinder ikke et eneste trofæ i 2019/2020 2,30
Real Madrid vinder det spanske mesterskab i 2019/2020 2,87
Real Madrid vinder Champions League i 2019/2020 7,50
Zidane er ikke træner i Real Madrid ved første kamp i sæsonen 2019/2020

21,00

Real Madrid vinder mesterskabet, Copa del Rey og Champions League i 2019/2020 41,00
Zidane er den næste La Liga-træner i indeværende sæson, der forlader sin stilling 51,00
Real Madrid vinder Champions League i 2019/2020, 2020/2021 og 2021/2022 101,00

Odds på Zidane er opdateret den 14. marts klokken 10:10.

Udrensning på vej?

1/8-finalerne i årets Champions League har sat en tyk streg under, at Real Madrid i den grad mangler noget ekstraordinært, som nu er at finde i Juventus.

Da Real Madrid var i vanskeligheder mod Ajax, var der ingen leder, der brændte igennem og sikrede den ventede videre kvalifikation, og Real Madrid blev smidt ud af den turnering, klubben har haft patent på de seneste år, på røv og albuer.

Da Juventus var i sækken mod Atlético Madrid, stemplede Cristiano Ronaldo ind og scorede tre gange...

Der går intense rygter i medierne om, at Zidane har fået et stort transferbudget på flere milliarder kroner til den kommende sæson, ligesom den fransk-algeriske legende har fået lovning på at få større indflydelse på handlerne.

Udover fraværet af Ronaldo har kontroverser i truppen samt et stort fald i niveau hos flere af de største profiler i klubben sandsynliggjort, at Real Madrid vil handle stort ind i den kommende sæson. Flere navne som Neymar, Eden Hazard og Christian Eriksen bliver allerede nævnt i pressen - hvor meget hold, der er i dem på nuværende tidspunkt af sæsonen, er dog svært at spå om.

Danske Spil: Real Madrid misser top 2

Hos Danske Spil er oddsansvarlig, Peter Emmike Rasmussen, skuffet over Real Madrids sæson, og han har ikke store forventninger til, at Zidane i første omgang får vendt skuden.

"I Real Madrid-terminologi er det jo en katastrofe, hvordan sæsonen har udviklet sig. De spiller reelt om andenpladsen i La Liga," skriver han i en mail til BetXpert og fortsætter:

"Andenpladsen er inden for rækkevidde, men den tror vi heller ikke, Zidane får held med at hente. Der kan selvfølgelig komme en chokeffekt a la den, Solskjær gav i Manchester, men vi tror, at fem point er for meget for Real Madrid at hente på Atlético."

Skulle der komme en Solskjær-effekt i Madrid, så kongeklubben gør rent bord i resten af sæsonens kampe, har Danske Spil også et odds på det.

"Der er 11 kampe tilbage at spille om. Det er 33 point. Vi tror næppe, det sker, men hvis Zidane bringer Real Madrid helt op i femte gear allerede nu og rydder bordet totalt, så giver vi odds 13 på, at de vinder resten af kampene," siger Peter Emmike Rasmussen.