Denver Broncos møder søndag Seattle Seahawks i Superbowl-finalen. Hvem vinder braget mellem quarterback Peyton Manning og Seahawks-defensiven? Vi har set på oddsene.

Vi får serveret en drømmefinalen mellem de to topseedede hold, når MetLife Stadium i New Jersey åbner dørene til det længe ventet Superbowl-brag mellem Denver Broncos og Seattle Seahawks.

Der er lagt op til en tæt finalekamp, hvor det store spørgsmål bliver om Seattle Seahawks-defensiven, "Legion of Boom" med Richard Sherman og Kam Chancellor, kan få bremset den erfarne Denver Broncos-quarterback Peyton Manning.

Denver Broncos
Seattle Seahawks
Odds 1,83 Odds 2,13
Unibet
NordicBet

MANNING-EFFEKT RYKKER PÅ ODDSMARKEDET

Hele vejen igennem slutspillet har Seahawks været udset som favorit til at vinde Superbowl, men NFL-betterne er alligevel mere trygge ved at placere deres indskud hos Peyton Manning, en af de bedste quarterbacks nogensinde.

Der er ikke den store opbakning og tiltro til Seattle og deres quarterback Russell Wilson, så bookmakerne har måtte justeret deres odds.

Hos Las Vegas-bookmakerne startede Seahawks i handicap-2, men efter massive indskud på Manning og Broncos tager de nu et -2points-handicap hos bookmakerne.

Hvem tror I vinder Superbowl og hvad er jeres oddsfiduser til søndagens brag?