Efter nogle intense Wild Card-kampe skal vi nu have gang i NFL-slutspillet. Vi har set på oddsene for weekendens play-off kampe og bookmakernes Superbowl vinder-odds.

Går favoritterne Seattle Seahawks og Denver Broncos hele vejen til Superbowl-finalen på MetLife Stadium den 2. februar, eller kommer der overraskelser undervejs i slutspillet? Hvem synes I, vi bør holde øje med og hvad er jeres NFL-slutspilsfiduser?

Her er et overblik over oddsene for weekendens fire divisionsopgør:

NFC play-off: Seahawks - Saints

Vi ligger ud med Superbowl-favoritter Seattle Seahawks (13 sejre, 3 nederlag i grundspillet), der tager imod New Orleans Saints (11-5), der var ude i en tæt Wild Card-kamp mod Eagles. Quarterback Drew Brees fik dog ført Saints til en 26-24 sejr i Philadelphia, og skal udnytte alle tricks i playbook´en for at overrumple den stærke Seahawks-defensiv.

Seahawks er storfavoritter i dette opgør på CenturyLink Field i Seattle.

Lørdag 11. januar 22.35:

Seattle Seahawks New Orleans Saints
Odds 1,27 Odds 4,40
NordicBet
Unibet

AFC play-off: Patriots - Colts

Indianapolis Colts (11-5) med den heldige Quarterback Andrew Luck lavede et mirakel-comeback på Lucas Oil Stadium i Wild Card-kampen mod Kansas City Chiefs, og det ligner umiddelbart endnu en svær opgave mod Tom Brady´s New England Patriots (12-4).

Patriots tager favoritrollen, når de tager imod Colts på Gillette Stadium, Foxborough.

Søndag 12. januar 02.15:

New England Patriots Indianapolis Colts
Odds 1,31 Odds 3,75
Betsafe
Unibet

NFC play-off: Panthers - 49ers

Det ligner umiddelbart slutspillets mest jævnbyrdige match-up. Carolina Panthers (12-4) kan få svært ved at dominere et San Francisco 49ers-mandskab (12-4), der sidste år kom til Superbowl. I Wild Card-runden tog 49ers en 23-20 sejr Green Bay Packers med et Field-goal i sidste sekund.

Det kan blive en tæt kamp på Bank of America Stadium i North Carolina, hvis den stærke Panthers-defensiv kan lukke ned for 49ers-Quarterback Colin Kaepernick og wide-receiveren Michael Crabtree.

Søndag 12. januar 19.05:

Carolina Panthers San Francisco 49ers
Odds 2,10 Odds 1,88
Partybets Betsafe

AFC play-off: Broncos - Chargers

Der er store forventninger til Denver Broncos (13-3) med den erfarne Quarterback Peyton Manning, når de møder San Diego Chargers (9-7). Manning slog både Drew Brees´ rekord for flest passing yards (Manning fik 5.477 yards i grundspillet) og de 55 touchdowns-passes var også til at overgå Tom Brady´s rekord.

Charger kommer dog med optimisme efter deres 27-10 Wild Card-sejr over Cincinnati Bengals, men Broncos er massive favoritter på Mile High Stadium i Denver.

Søndag 22.40:

Denver Broncos
San Diego Chargers
Odds 1,25 Odds 4,50
Ladbrokes
Unibet

HVEM VINDER SUPERBOWL?

Ikke helt overraskende har bookmakerne udvalgt Seattle Seahawks og Denver Broncos til at vinde divisionerne, og det kunne blive et brag af en Superbowl-finale mellem Peyton Manning overfor Seattle Seahawks´defense.

"Seattle Seahawks der også er første-seeded, vil gå hele vejen" - Tommy Kjærsgaard, kommentator på TV3 Sport

Udvalgte Superbowl Vinder-odds

Bedste odds Bookmaker
Seattle Seahawks 3,25 NordicBet
Denver Broncos 3,50 Unibet
San Francisco 49ers
7,00
Sportingbet
New England Patriots 9,00
Partybets
Carolina Panther 12,00 Bet365
New Orleans Saints
23,00
Bet365
Indianapolis Colts
25,00 Betsafe
San Diego Chargers 25,00 Betsafe