De 4 klubber der skal spille NFL-conferencefinalerne, er fundet. Der venter nogle hårde kampe om Superbowl-billetterne. Vi har set på oddsene...

De startede 32 hold, men nu er der blot 4 mandskaber tilbage, og vi skal - via to conference-finaler - have uddelt billetterne til årets Superbowl-finale den 2. februar på MetLife Stadium i New Jersey

Bookmakerne måtte til lommerne efter sidste weekendens favoritsejre i play off-kampene, og der er store forventninger til, at Superbowl bliver et opgør mellem Denver Broncos med Peyton Manning og førsteseedede Seattle Seahawks.

Men kan New England Patriots eller San Francisco 49ers overraske favoritterne?

Hvem skal i Superbowl?

Vi starter med finalekampen om AFC Championship, hvor Denver Broncos tager imod New England Patriots på Mile High Stadium i Denver. Begge hentede sikre sejre i Divisional Playoff-kampene. Broncos med en 24-17 sejr over San Diego Chargers, mens Tom Brady førte Patriots til en 43-22 sejr over Indianapolis Colts.

Søndag 19. januar 21:00

Denver Broncos New England Patriots
Odds 1,48 Odds 3,00
Partybets
Sportingbet

I NFC Championship-kampen skal San Francisco 49ers med Quarterback Colin Kaepernick til Seattle, hvor der venter en svær opgave mod de store drenge i Seahawks´ defense.

Seahawks er klare favoritter og dominerede da også Quarterback Drew Brees og New Orleans Saints i 23-15 play off-sejren. Men 49ers imponerede med 23-10 sejren over Carolina Panthers, så måske vi får en tæt kamp.

Mandag 20.januar 00:30

Seattle Seahawks San Francisco 49ers
Odds 1,57 Odds 2,65
Partybets
Bet365

Udvalgte Superbowl Vinder-odds

Bedste odds Bookmaker
Seattle Seahawks 2,85
NordicBet
Denver Broncos 3,25 Partybets
San Francisco 49ers 4,50
Betsafe
New England Patriots 6,05
MermaidBet