Sæson 16 af Vild med dans står for døren, og det er med en klar favorit til at løbe med triumfen, viser bookmakernes odds på danseprogrammet. 

I sidste uge blev alle 12 par til dette års udgave af Vild med dans offentliggjort, og det har fået flere bookmakere til at sætte odds på danseprogrammet, der løber af stablen på TV2 startende fredag den 13. september. 

Kigger på man på bookmakernes odds, så er der en klar favorit til at vinde. Skuespiller Neel Rønholt giver lavest odds hos på Unibet* og Danske Spil. Førstnævnte giver bare odds 2,50 på hun sammen med den professionelle dansepartner Michael Olesen vinder Vild med dans 2019, mens Danske Spil giver odds 4,50. 

"Vi ser Neel Rønholt have gode forudsætninger for at klare sig godt. For det første er hun et af de mere kendte ansigter, og vi tør også godt sige, at vi tror, hun er rigtig populær i den målgruppe, der ser Vild med dans om fredagen. Mange af de børnefamilier, der ser med, er vokset op med at se hende i diverse film, og det kan være noget, der er med til at skabe sympati for hende," siger oddsætter hos Danske Spil Mathias Reimer Larsen i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Derudover er hendes partner Michael Olesen også en danser, som tidligere har vist, at han kan gå langt i den her konkurrence. En anden tilføjelse er, at man nok heller ikke skal negligere, at hun er skuespiller. De har det altså med at gå langt – det så vi for eksempel sidste år med Simon Stenspil. Måske skuespillere bare har det rigtig godt i de her omgivelser."

Odds på vinderen af Vild med dans

Vild med dans odds på vinderen (den professionelle danser i parentes) Bedste odds Bookmaker
Neel Rønholt (Michael Olesen) 5,00
Oscar Bjerrehuus (Asta Björk)

8,00

Jakob Fauerby (Silas Holst) ​​​​8,00
Christel Pixie (Thomas Evers Poulsen) 9,00
Christopher Læssø (Karina Frimodt) 12,00
Marie Bach Hansen (Martin Reichardt) 15,00
Mikkel Kessler (Mille Funk) 12,50
Coco O. (Morten Kjeldgaard) 15,00
Michael Maze (Mie Moltke) 18,00
Umut Sakarya (Jenna Bagge) 20,00
Anne Dorthe Michelsen (Marc Christensen) 25,00
Birgit Aaby (Frederik Nonnemann) ​​​​26,00

Odds på vinderen af Vild med dans er senest opdateret onsdag den 4. september klokken 11.13. Samlet tilbagebetalingsprocent: 96

Kessler bedre end Maze

Bokseren Mikkel Kessler og bordtennisspilleren Michael Maze har haft aftalt, at hvis en af dem sagde ja til at deltage i programmet, så skulle den anden også. Og det sker så i år, hvor ingen af dem dog er blandt favoritterne. Mathias Reimer Larsen forventer dog, at Mikkel Kessler klarer sig bedst af de to: 

"Når vi har Mikkel Kessler som favorit over Michael Maze, så skyldes det ikke, at vi har større tiltro til Kesslers danseevner. For dem har vi altså ikke de helt store forventninger til," siger Mathias Reimer Larsen.

"Grunden er ganske simpelt, at Mikkel Kessler er det måske største navn, der er med i programmet i år. Det er det, der kan gøre, at han kommer langt. Og så er han jo en rigtig, rigtig populær sportsperson i Danmark set over de seneste 10-15 år," fortsætter oddssætteren.