Der er mørke skyer over Tottenham efter en ustabil sæson og et uventet kollaps i 1-6 nederlaget til Newcastle. Der skal ske noget nyt for den traditionsrige London-klub, der jagter en ny manager. Tyske Julian Nagelsmann er bookmakernes favorit, men bør Spurs i stedet give succesfulde Thomas Frank chancen? 

Det har været en turbulens sæson for Tottenham, der fyrede den italienske træner Antonio Conte efter skuffende præstationer i Premier League . Det er dog ikke gået meget bedre for den midlertidige træner Cristian Stellini, der blev fjernet fra posten efter 1-6 nederlaget til Newcastle.


 

Tottenham står nu med to nederlag i træk og indtager lige nu en 5. plads i Premier League, og i de sidste spillerunder skal Spurs-spillerne kæmpe for at sikre kvalifikation til næste sæsons Champions League.

Klubben har meldt ud, at assistenttræner Ryan Mason overtager taktikbrættet i de resterende Premier League-kampe i denne sæson. Det giver Tottenham tid til at finde den helt rigtige manager til endelig at føre klubben til tops.

Næste Tottenham-manager odds

Bayern München besluttede noget overraskende at skille sig af med den unge træner Julian Nagelsmann og han er nu bookmakernes favorit som næste permanente Tottenham-manager..

Du kan se bookmakernes bedste odds her for hvem der er manager for Tottenham  den 1/9 2023.

Udvalgte odds Højeste odds Bookmaker
Julian Nagelsmann 3,50
Vincent Kompany 6,00
Mauricio Pochettino 9,00
Luis Enrique 11,00
Arne Slot 13,00
Brendan Rodgers 13,00
Graham Potter 19,00
Thomas Frank 26,00

Hos Bet365* er odds gældende for hvem er cheftræner for Tottenham den 1. september 2023. 

Spil på næste Tottenham manager hos Unibet

Harry Kane og holdkammeraterne i Tottenham skal have ny manager, bliver det Thomas Frank? Foto: GABRIEL BOUYS / AFP

Er Thomas Frank klar til nye udfordringer?

Danskerklubben Brentford har et af de mindste lønbudgetter i Premier League, men Thomas Frank har fået opbygget en sammentømret trup med danske landsholdsspillere som Mikkel Damsgaard, Christian Nørgaard, Mathias Jensen og Mathias Zanka Jørgensen.

Det er lykkes at sende den lille London-klub op på en flot 8.plads i denne sæson og der spekuleres i om Thomas Frank kunne overveje at skifte til en større klub. Det kunne f.eks være Tottenham, hvor der vil være chance for at spille med om medaljer og sandsynligvis vil der også være Champions League-kampe på programmet i næste sæson. 

Thomas Frank blev manager i Brentford tilbage i oktober 2018, hvor klubben spillede i den næstbedste række, Championship. Det blev til oprykning i 2021 og i sidste sæson sluttede Brentford på 13. plads med solid afstand til nedrykningsstregen.

De flotte resultater med et beskedent spillermateriale har også betydet, at Thomas Frank tidligere er blevet nævnt i forbindelse med flere storklubber og den danske manager kan beslutte, at det nu er på tide at tage chancen i en ny klub.

Seneste managere for Tottenham

Antonio Conte - november ´21 til marts ´23

Nuno Espirito Santo - juni ´21 til november ´21

José Mourinho - maj 2019 til januar ´21

Mauricio Pochettino - maj 2014 til november 2019

Tim Sherwood - december 2013 til maj 2014

André Villas-Boas - juli 2012 til december 2013

Harry Redknapp - oktober 2008 til juni 2012

Ofte stillede spørgsmål

🔎 Hvornår vandt Tottenham sidst et trofæ?
Tottenham vandt ligacuppen tilbage i 2008 (kaldes nu Carabao-cuppen) og de vandt senest det engelske mesterskab tilbage i 1960/61.

🔎 Hvilke danskere spiller i Tottenham?
Tidligere har landsholdsspillere som Allan Nielsen og Christian Eriksen været i Tottenham, hvor Pierre-Emile Højbjerg lige nu er eneste danske spiller i den nuværende Spurs-trup.