Søndag aften er der topopgør i Superligaen, når FCM tager imod Brøndby på MCH Arena. BetXpert bringer her udvalgte odds på kampen.

Det er nummer et mod nummer to, der mødes søndag aften på MCH Arena. De forsvarende mestre har ikke tabt til Brøndby i de seneste fem indbyrdes opgør. Vi skal tilbage til 20. maj 2019 for at finde seneste Brøndby-sejr. Dengang sejrede man med 4-1 på Brøndby Stadion.


Et point adskiller de to hold i tabellen, så en FCM-sejr søndag vil få dem op på førstepladsen igen. Brøndby har ligget nummer et i stillingen i de seneste fire runder.

De regerende mestre møder dog Superligaens hidtil bedste udehold på søndag. Brøndby har hentet 18 point på udebane i sæsonen indtil videre. Tre af deres fire nederlag er dog også kommet på fremmet græs. 

Få et 49-kroners freebet på FC Midtjylland - Brøndby 

  • Gå til ComeOn.dk og log ind eller opret en konto - det tager under 5 minutter
  • Spil 49 kroner pre-match til minimum odds 1,80 på FC Midtjylland - Brøndby
  • Få automatisk et 49-kroners live freebet til samme kamp
  • Kampagnen gælder for alle spillere med bopæl i Danmark
  • Du kan maks. vinde 1.000 kroner på freebettet

Få dit freebet her

Odds på FC Midtjylland - Brøndby 

Herunder finder du bedste odds på topkampen fra heden mellem FC Midtjylland og Brøndby. Der er kickoff søndag klokken 18.00, og du kan se opgøret direkte på TV3+ og Viaplay. Det er Jakob Kehlet, der dømmer kampen. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
FC Midtjylland 1,83
Uafgjort 3,80
Brøndby 5,00
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,90
Under 2,5 mål 1,97
Scorer begge hold? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,83
Nej 2,02
Hvem scorer et mål i kampen? Højeste odds Bookmaker
Sory Kaba scorer 2,50
Anders Dreyer scorer 3,00
Evander scorer 3,20
Pione Sisto scorer 3,55
Mikael Uhre scorer 3,60
Jesper Lindstrøm scorer 4,50
Simon Hedlund scorer 4,50
Alexander Scholz scorer 4,70
Frank Onyeka scorer 7,00

Odds er senest opdateret fredag den 26. februar klokken 10.00.

Bookmakerne har en del tiltro til de forsvarende mestre i søndagens opgør, men de møder et Brøndby-hold, der ikke har tabt i Superligaen siden den 7. december, hvor Niels Frederiksens tropper tabte 3-1 til AGF i Aarhus. 

FC Midtjylland vandt i seneste spillerunde med 2-0 i Aalborg mod AaB, og her havde midtjyderne Sory Kaba med igen for første gang i forårssæsonen. Den guineanske angriber bragte FCM foran på en flot flugter efter 27 minutters spil. Evander lukkede kampen med sin 2-0-scoring efter 72 minutter i en kamp, hvor FCM havde chancer til at vinde større, end de gjorde. 

Brøndby sejrede senest med 2-1 hjemme mod Vejle. Her scorede Mikael Uhre åbningsmålet efter 15 minutters spil på en fin afslutning. Kort inde i anden halvleg øgede Brøndby føringen, da Pierre Bengtsson sendte bolden i eget net. Wahid Faghir reducerede for Vejle små ti minutter senere, men det skulle vise sig at blive kampens sidste scoring. Vejle havde ellers et par gode forsøg og ramte blandt andet overliggeren, men det blev altså ved den ene scoring for oprykkerne. 

Da FCM og Brøndby senest mødte hinanden endte det med 3-2-sejr til Midtjylland på Brøndby Stadion. Brøndby havde ellers en 2-0-føring undervejs, og de førte kampen frem til det 73. minut. Herefter lignede det, at begge mandskaber ville få point med fra opgøret, men en scoring af Erik Sviatchenko dybt inde i overtiden sikrede de tre point til Midtjylland. 

Fire spillere i Superligaen deler topscorerværdigheden i øjeblikket med ni mål. To af disse er Brøndby-spillerne Jesper Lindstrøm og Mikael Uhre. De øvrige er Patrick Mortensen fra AGF og Jonas Wind fra FCK. 

Bud på startopstillinger

FC Midtjylland: Hansen - Cools, Sviatchenko, Scholz, Paulinho - Onyeka, Cajuste - Dreyer, Evander, Sisto - Kaba 

Brøndby: Schwäbe - Hermannsson, Maxsø, Jung - Mensah, Frendrup, Lindstrøm, Radosevic, Bjur - Hedlund, Uhre

Ovenstående bud på startopstillinger er fra Tipsbladet

Brøndby er uden langtidsskadede Blas Riveros, mens FCM formentlig må undvære Júnior Brumado og Joel Andersson. 

Ingen af holdene har folk i karantæne.