I BetXperts optakt til FCK – AGF får du de bedste odds, seneste trupnyt og bud på startopstillinger. ”Løverne” har meldt ud, at der p.t. er solgt over 30.000 billetter til opgøret. 

Her får du BetXperts optakt med odds til F.C. København – AGF. Ingen af holdene imponerer synderligt for tiden, men der er måske bedringer at spore i begge lejre. Helt sikkert er det, at begge mandskaber har brug for de tre point.

Nederst i denne F.C. København – AGF optakt finder du seneste trupnyt og bud på startopstillinger. 

Odds på F.C. København – AGF

Her får du de bedste odds på F.C. København – AGF. Superliga-kampen spilles søndag klokken 16.00 og kan følges på Canal 9 og Eurosport Player. 

Odds på F.C. København - AGF (1X2) Højeste odds Bookmaker
F.C. København 1,86
Uafgjort 3,68
AGF 4,60
Odds på F.C. København - AGF (Asian handicap) Højeste odds Bookmaker
F.C. København (-1,00 Asian) 2,65
AGF (+1,00 Asian) 1,55
Odds på F.C. København - AGF (over/under 2,5 mål) Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 2,05
Under 2,5 mål 1,88
Odds på F.C. København - AGF (begge hold scorer) Højeste odds Bookmaker
Ja 1,90
Nej 2,00
Odds på F.C. København - AGF (målscorerodds) Højeste odds Bookmaker
Jonas Wind scorer 2,60
Pep Biel scorer 3,60
Rasmus Højlund scorer 3,60
Jens Stage scorer 4,40
Kevin Diks scorer 5,50
Lukas Lerager scorer 5,50
Peter Ankersen scorer 12,00
Nicolai Boilesen scorer 21,00
Patrick Mortensen scorer 3,55
Jón Dagur Thorsteinsson scorer 5,50
Gift Links scorer 6,75
Mustapha Bundu scorer 5,50
Mikael Anderson scorer 8,50
Sebastian Hausner scorer 34,00

OBS: Odds på FCK – AGF er fra fredag den 19. november klokken 11.25.

Der er lagt i kakkelovnen til et tæt opgør i Parken denne søndag. Bedste odds på FCK er således 1,86 hos ComeOn*, mens bedste odds på AGF er 4,60 hos bwin*. Er du mere til krydset, finder du det bedste odds hos MarathonBet, som i skrivende stund udbyder 3,68 på dét udfald. 

Foruden kampens resultat skal det blive spændende at se, om den tidligere FCK-lejesvend Mustapha Bundu kan score i Parken. Opholdet i hovedstaden blev bestemt ikke noget godt et af slagsen, hvorfor "Løverne" jagede ham tilbage til Belgien og Anderlecht. 

Tror du på, at Bundu kan vise sit værd ved at score i Parken, får du p.t. odds 5,50 hos Betfair Sportsbook*

F.C. København

Hvor peger pilen henad for F.C. København? Det kan være meget svært at afgive et entydigt svar på dette, eftersom både resultater spil varierer en del. 

1-1 hjemme mod Viborg, 1-1 ude mod SønderjyskE, 1-2-nederlag hjemme mod PAOK, 1-2-nederlag ude mod Brøndby, 3-0-sejr hjemme mod Vejle, 2-1-sejr ude over PAOK og slutteligt 0-0 ude mod Silkeborg. Det er resultaterne fra de seneste syv kampe. 

Det er ikke nemt at finde hoved og hale i, hvad man skal udrede af disse resultater – andet end at holdet præsterer meget ujævnt. Nederlaget hjemme mod PAOK skal ses i lyset af et rødt kort til Kamil Grabara efter otte minutter. En 3-0-sejr hjemme over Vejle ser på papiret fint ud, men Peter Sørensens mandskab har sandt for dyden ikke imponeret i denne sæson. 

2-1-sejren ude over PAOK var et skridt i den rigtige retning, men grækerne pressede godt på i perioder af kampen, som FCK bestemt ikke styrede fra start til slut. En 2-1-sejr på udebane i Europa fortjener dog altid ros og respekt. 

0-0-resultatet ude mod Silkeborg viste, at træerne bestemt ikke vokser ind i himmelen for ”Løverne”. Jess Thorups mandskab var på hælene i det meste af opgøret, og det havde bestemt ikke været ufortjent, hvis jyderne, der var uskarpe på dagen, havde vundet med 2- eller 3-0. 

Nu har FCK haft en landskampspause til at rette nogle ting til, og det har der helt sikkert været behov for. Til denne kamp kan de forvente at få massiv opbakning fra lægterne. Klubben har nemlig meddelt, at der er solgt over 30.000 billetter til søndagens brag i Parken. 

Til sidst skal det også med, at FCK faktisk er Superligaens mest scorende hold – og det hold, der har lukket færrest mål ind. 30 mål er scoret, mens 11 er lukket ind. Det stikker FC Midtjyllands 29 og 13. 

AGF

Efter en intet mindre end meget skidt start på Superliga- og Europa-sæsonen er AGF kommet bedre med igen. Holdet fra Smilets By vandt ikke en eneste af deres første syv Superliga-kampe, samtidig med at de røg ud mod upåagtede Larne i kvalifikationen til Conference League. 

Herefter kom der tre sejre på rad og række over Vejle, Silkeborg og SønderjyskE. Bevares, ligaens indtil videre to dårligste hold og så en oprykker i form af Silkeborg, men tre sejre på stribe er nu engang tre sejre på stribe. 

Herefter løb holdet ind i en 0-4-lussing på MCH Arena mod FC Midtjylland, hvorefter resultaterne har blæst lidt i vinden. Senest fik David Nielsen og kompagni dog revanche mod ”Ulvene”, da det blev til en 3-0-sejr på Ceres Park. Dette kan muligvis være lige præcis det, der skulle til, for at AGF-maskinen kommer til at køre gnidningsfrit igen. Vigtigt var det også, at anfører, angriber og talisman Patrick Mortensen omsider kom på tavlen igen. 

Det er ikke kun FCK-spillerne, som kan forvente god opbakning i Parken denne søndag. Der forventes nemlig et sted mellem 2.000 og 2.500 AGF-fans på lægterne. 

F.C. København – AGF: trupnyt

Her i optakten til FC København – AGF får du naturligvis også seneste trupnyt og bud på startopstillinger.

F.C. København
Jess Thorup må atter se bort fra anfører Carlos Zeca samt karantæneramte Davit Khocholava. Herudover forventes det, at Kamil Wilczek, Luther SIngh og Rasmus Falk stadig er ukampdygtige, men det må vise sig, når FCK offentliggør deres trup. 

Det skal ligeledes vise sig, om Jonas Wind er med. Angriberen måtte forlade landsholdslejren inden mødet med Skotland. 

Bud på FCK’s startopstilling (4-2-3-1):
Grabara; Kristiansen, Boilesen, Gabrielsen, Ankersen; Lerager, Stage; Bøving, Biel, Diks; Wind/Højlund

AGF
Aarhusianerne har af forskellige årsager tvivl om fem spillere:

Erik Kahl
Yann Bisseck
Patrick Olsen
Benjamin Hvidt
Alexander Munksgaard

Bud på AGF’s startopstilling (4-3-3):
Hansen; Kahl, Tingager, Hausner, D’Alberto; Anderson, N. Poulsen, Brandhof; Thorsteinsson, Mortensen, Bundu