Her får du BetXperts optakt med odds til FCK - AGF. I optakten får du desuden også de seneste trupnyheder og bud på startopstillinger.

Weekend er lig med Superliga. Denne weekend er heldigvis ikke anderledes. BetXpert har lavet en lille optakt til F.C. København - AGF. Her har vi blandt andet fundet de bedste odds, og vi kommer med de seneste trupnyheder. Slutteligt kan du også se bud på forventede startopstillinger.

Braget i Parken mellem FCK og AGF er en direkte duel om at være med helt i toppen af Superligaen. Oddsene indikerer, at F.C. Købehavn er favoritter, men AGF kan vise sig hårde at knække.

Få et 49-kroners freebet på FC Midtjylland - Brøndby 

  • Gå til ComeOn.dk og log ind eller opret en konto - det tager under 5 minutter
  • Spil 49 kroner pre-match til minimum odds 1,80 på FC Midtjylland - Brøndby
  • Få automatisk et 49-kroners live freebet til samme kamp
  • Kampagnen gælder for alle spillere med bopæl i Danmark
  • Du kan maks. vinde 1.000 kroner på freebettet

Få dit freebet her

FCK - AGF: De bedste odds

Herunder finder du de bedste odds på Superliga-opgøret mellem FCK og AGF. Kampen spilles søndag klokken 16.00 og kan følges på 9'eren og Eurosport Player. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
F.C. København 1,95
Uafgjort 3,90
AGF 4,20
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,81
Under 2,5 mål 2,10
Scorer begge hold i kampen? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,74
Nej 2,19
Målscorerspil Højeste odds Bookmaker
Jonas WInd scorer 2,50
Patrick Mortensen scorer 3,00
Viktor Fischer scorer 3,30
Kamil Wilczek scorer 2,63
Mohamed Daramy scorer 3,50
Mustapha Bundu scorer 4,00
Jon Dagur Thorsteinsson scorer 5,00
Gift Links scorer 6,50
Patrick Olsen scorer 7,50
Casper Højer Nielsen scorer 9,50
Nicolai Boilesen scorer 20,00

OBS: Odds er fra fredag den 26. februar klokken 11.04.

Odds på FCK - AGF hos Danske Spil

Bookmakernes odds har retmæssigt FCK som favoritter hjemme i Parken mod David Nielsens mandskab. Oddsene indikerer samtidig, at vi som udgangspunkt godt kan forvente at få over 2,5 mål i kampen. Hertil skal man dog lige skrive sig bag øret, at AGF endnu ikke har lukket mål ind i Superligaen i forårssæsonen. 

F.C. København - "Jagten er sat ind"

Man var rimelig klar i spyttet i F.C. København-lejren, da forårssæsonen blev skudt i gang: "Jagten er sat ind", lød det fra flere løvemunde. Denne jagt går selvsagt på Superliga-guldet og dermed også holdene, som ligger foran FCK i tabellen. FCK har ikke opgivet guldet, selvom oddsene herfor måske ikke er gode. 

Weekendens modstander fra AGF er ét af de hold, der skal jagtes og overhales. Dermed får Jess Thorup og kompagni nu rig mulighed for at hale et stykke ind på konkurrenterne. Heldigvis for hovedstadsholdet så har de faktisk allerede sat en god jagtstime sammen, når vi tager afslutningen på efterårssæsonen med. De har nu ikke tabt i otte Superliga-kampe i træk. Seks sejre og to uafgjorte er det blevet til. 

Senest måtte FCK noget skuffende nøjes med 2-2 ude mod bundholdet Lyngby. Dette endda efter at have startet kampen som lyn og torden og have været foran to gange. Værd at notere sig er imidlertid, at FCK-angriberen Jonas Wind atter kom på måltavlen. Han har nu scoret fire gange og har lavet tre assists i fire kampe i foråret. Dermed er det måske værd at overveje odds 2,50 hos Betfair Sportsbook* på ham som målscorer. 

AGF - kan man score mod dem?

AGF vil helt sikkert sige, at de tager til Parken for at vinde. Det er dog næppe nogen stor hemmelighed, at holdet fra Smilets By også vil være ganske tilfreds med en pointdeling. Hvis forsvaret fortsætter med samme takter som hidtil i forårssæsonen i Superligaen, så får AGF da også som minimum ét point med hjem.

Det er nemlig ikke lykkedes nogen at score mod AGF i forårets fire Superliga-kampe. Man har spillet ude mod Vejle, hjemme mod Lyngby, ude mod OB og senest hjemme mod SønderjyskE. Måske ikke de allersværeste modstandere, men det er immervæk altid flot at holde nullet fire Superliga-kampe i træk. Det er dog værd at nævne, at B93 faktisk fik scoret mod AGF i pokalturneringen. Superliga-holdet stillede tilmed op i næsten stærkeste opstilling. 

Kampen mod FCK bliver utrolig vigtig for AGF. Med en sejr kan de skabe få en smule mere ro på i forhold til at holde sig i top-3, omend der stadig vil være lang vej hjem. Herudover vil en sejr også betyde, at de kan hale ind på Brøndby og FC Midtjylland, som mødes lige efter kampen i Parken. 

Med tanke på hvor godt AGF lukker af bagtil, så er odds 4,20 hos bet365* på en AGF-sejr måske ikke så tosset? Eller er FCK inde i en for god periode til, at de taber hjemme mod AGF?

FC København - AGF: Trupnyt og startopstillinger

Her får du de seneste trupnyheder til FC København - AGF. BetXpert kommer også med bud på de to holds startopstillinger. 

FCK måtte undvære Peter Ankersen og Mikkel Kaufmann mod Lyngby i mandags. De kan begge meget vel snart være klar igen, men AGF-kampen kommer nok en runde eller to for tidligt. 

AGF må se bort fra Frederik Tingager, Niklas Backman og Zachary Duncan. 

Forventet startopstilling FCK (4-3-1-2):
Johnsson; Bartolec, Nelsson, "Zanka", Boilesen; Falk, Zeca, Stage; Wind; Fischer, Bundu

Lukas Lerager kom ind og scorede i den seneste kamp. Spørgsmålet er dermed, om han så småt banker på til en startplads. Det vil i så fald nok blive i stedet for Jens Stage, der ligesom store dele af FCK-holdet spillede en skidt kamp senest. 

Mustapha Bundu spillede i særdeleshed heller ikke nogen god kamp. Han brændte flere oplagte muligheder. Derfor kan man med rette spekulere i, om Kamil Wilczek endelig får chancen mod AGF. Eller et måske mere oplagt bud på en afløser: Mohamed Daramy. 

Forventet startopstilling AGF (4-3-3):
Grabara; Munksgaard, Hausner, Sanneh, Højer; Olsen, Poulsen, Blume; Links, P. Mortensen, Thorsteinsson

Superliga-stillingen 2020/2021

Her får du Superliga-stillingen, som den ser ud inden 18. spillerunde. 

Klub Vundet Uafgjort Tabt Point

 Brøndby IF

12 1 4 37
 FC Midtjylland 11 3 3 36
 AGF 9 5 3 32
 F.C. København 9 3 5 30
 Randers FC 8 3 6 27
 SønderjyskE 7 3 7 24
 OB 5 6 6 21
 AaB 5 6 6 21
 Vejle Boldklub 5 5 7 20
 FC Nordskælland 4 6 7 18
 Lyngby BK 1 5 11 8
 AC Horsens 1 4 12 7