Hvem vinder braget på Etihad Stadium, hvor Manchester City tager imod Barcelona? Vi har set på kampgnetilbud og oddsene for Champions League-opgøret.

Der er lagt op til et spændende CL-brag, når Manchester City, Premier Leagues mest scorende mandskab i denne sæson, møder det katalanske storhold Barcelona, der er det mest scorende hold i den spanske Primera Division.

Den erfarne manager Manuel Pellegrini har ført Manchester City til 11 sejre i deres 12 hjemmekampe på Etihad Stadium i Premier League, men det er alligevel de spanske gæster fra Barcelona, der tager favoritværdigheden i denne første ottendelsfinale.

Manchester City
Uafgjort Barcelona
Odds 3,00 Odds 3,60 Odds 2,50

Læs Nikolaj Stages ekspert-analyse af kampen her.

Hvem kommer på måltavlen?

Det forventes, at Barcelona stiller med alle stjernerne efter Neymar er tilbage efter en skadespause og kom ind og scorede i weekendens 6-0 sejren over Rayo Vallecano. Træner Gerardo Martino kan vælge mellem offensive profiler som Pedro, Alexis Sanchez, Cesc Fabregas, Neymar og så selvfølgelig Lionel Messi.

Manchester City-topscoreren Sergio Agüero kæmper for at blive klar til kampen, mens Pellegrini kan glæde sig over, at han igen har fået brasilianske Fernandinho og franske Samir Nasri til rådighed. Derudover skal Yaya Touré, David Silva, Alvaro Negredo og Edin Dzeko udfordrer Barca-defensiven.

Hvad er jeres målscorer-fidus?

Udvalgte målscorer-odds

Bedste odds Bookmaker
Lionel Messi 2,10
Unibet
Sergio Agüero 2,45 Unibet
Alvaro Negredo 2,80 Unibet
Edin Dzeko 3,20
Ladbrokes
Neymar 3,25
Alexis Sanchez 4,30 Unibet
Yaya Toure 4,33 Ladbrokes
Cesc Fabregas 4,33

Få gratis 250 kr. spil på Man City-Barcelona

Bet365* giver et freebet på et livebet op til 250 kroner. Placér et single før-kampvæddemål på kampen Man City v Barcelona, og så giver Bet365* dig et risikofrit væddemål til samme værdi på den store kamp.

For at kvalificere dig til dit risikofrie liveoddsvæddemål skal du placere et single væddemål før kampstart, og efter kampen er startet, skal du placere et single liveoddsvæddemål.

Se kampagne-tilbud og betingelser her.

 

Freebet-tilbud fra Mermaidbet

Hvis Lionel Messi scorer først i Champions League kampen mellem Manchester City og Barcelona, så modtager du et freebet fra Mermaidbet op til 100 kroner, hvis du har sat et væddemål til minimum odds 1,50 på kampen.
Husk at du selv skal tilmelde dit spil på kampen hos Mermaidbet, og for at få et freebet på 100 kroner skal du minimum satse 10 euro til odds 1,50 eller derover. Se de øvrige Mermaidbets tilbud her, hvor der også er overblik over betingelserne.