Mange navne har været bragt i spil, men det ligger endnu ikke fast, hvem der skal tage over for Alexander Zorniger som permanent træner i Brøndby. Både udenlandske og danske trænernavne er blevet nævnt, men hvem er favorit? Se odds på Brøndbys næste træner her.

Siden Michael Laudrup i 2005 førte Brøndby til det danske mesterskab, har der sandsynligvis ikke været en træner, der har været så populær på vestegnen som Alexander Zorniger.

Den tyske træner førte med en frisk, offensiv spillestil Brøndby til en pokaltitel og snublende nær et mesterskab i sidste sæson, og uanset hvem der bliver hans permanente afløser i det varme trænersæde i Brøndby, bliver det en svær opgave at vinde samme popularitet blandt Brøndbys fans, som tyskeren havde.

Siden Zornigers afgang har bookmakernes odds på den næste Brøndbytræner peget ret entydigt på Kasper Hjulmand, og selvom vedholdende rygter sender Hjulmand til belgiske Anderlecht, er han stadig favorit som kommende træner for de blågule.

Odds på næste Brøndby-træner hos Danske Spil her

Odds på næste Brøndby-træner

Udvalgte odds på næste Brøndby-træner pr. 1. september 2019 - Danske Spil* Bedste odds Bookmaker
Kasper Hjulmand 1,60
En udlænding 2,75
Kåre Ingebrigtsen 4,50
Martin Retov 5,00
Thomas Christiansen 6,00
Morten Wieghorst 8,00
Michael Laudrup 12,00
Lars Olsen 14,00
Per Nielsen 18,00
Bo Henriksen 35,00
John Faxe Jensen 50,00
John Terry 50,00
Thomas Frank 100,00

Odds på næste Brøndby-træner hos Danske Spil* er senest opdateret den 3. april klokken 11:15.

Danske Spil*: Hjulmand kan bringe Brøndby tilbage til toppen

Martin Retov har ført Brøndby i mesterskabsspillet, men har derudover endnu ikke formået at overbevise om, at han er den rette mand til at tage permanent over for Alexander Zorniger.

På trods af rygter om en gensidig romance mellem Kasper Hjulmand og den belgiske storklub, Anderlect, tror oddsansvarlig hos Danske Spil*, Peter Emmike Rasmussen, at Hjulmand stadig er bedste bud på en ny træner på Vestegnen.

"Vi tror der pt foregår stærke forhandlinger imellem Brøndby IF og Kasper Hjulmand. Hjulmand vil være en spændende træner at få til Brøndby, han har vist sit værd og kunne være træneren, der kan få klubben helt tilbage på toppen af dansk fodbold," skriver han i en mail til BetXpert. 

Norsk mestertræner lurer i kulissen

BT har tidligere skrevet, at Brøndby også ligger i forhandlinger med den tidligere Rosenborg-træner, Kåre Ingebrigtsen, der på fire år frem til 2018 førte den norske storklub til tre mesterskaber og to pokaltitler. 

Danske Spil* tror dog ikke for alvor, at Kåre Ingebrigtsen er i spil til at blive den næste Brøndbytræner.

"Der har også været rygter ude om den tidligere Rosenborg træner Kåre Ingebrigtsen, men vi tror fuldt og fast på at Kasper Hjulmand er Brøndbys første prioritet, og at Brøndby er villige til at strække sig langt for at opfylde Hjulmands krav til et skifte til Vestegnen," siger Peter Emmike Rasmussen til BetXpert.