I denne uge spilles sidste spillerunde af dette års Champions League-gruppespil. For FC Midtjyllands vedkommende bliver det sidste Champions League-kamp i denne omgang. BetXpert bringer i denne artikel odds på midtjydernes kamp mod Liverpool.

FC Midtjylland fik højst overraskende sæsonens første Champions League-point i sidste uge, da de fik 1-1 ude mod Atalanta. Alexander Scholz bragte de danske mestre foran på et drømmehug efter 13 minutter, og den stilling holdt langt ind i anden halvleg. Først efter 79 minutters spil lykkedes det for Atalanta at score til slutresultatet 1-1 ved forsvarsspilleren Cristian Romero.

Odds på FCM - Liverpool hos 888sport 

Onsdag aften gælder det så Liverpool på MCH Arena for FC Midtjylland i den sjette og sidste gruppekamp. Her forventes det at blive et reservespækket engelsk mesterhold, der gæster heden. Liverpool er allerede sikre på at tage førstepladsen i gruppen og med en sæson så tætpakket som denne, ville det give god mening, at Klopp sparer nøglespillere. Særligt også fordi Liverpool i forvejen er hårdt ramt af skader. 

Odds på Midtjylland - Liverpool

Herunder finder du de bedste odds på Champions League-kampen mellem FC Midtjylland og Liverpool. Der er kickoff onsdag klokken 21.00 på MCH Arena, og du kan se kampen direkte på TV3+ og Viaplay.

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
FC Midtjylland 3,50
Uafgjort 4,00
Liverpool 2,10
Antal mål i kampen Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,67
Under 2,5 mål 2,31
Scorer begge hold i kampen? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,59
Nej 2,43
Målscorer i kampen? Højeste odds Bookmaker
Diogo Jota scorer 2,69
Divock Origi scorer 2,87
Sory Kaba scorer 3,05
Takumi Minamino scorer 3,20
Lasse Vibe scorer 3,40
Anders Dreyer scorer 4,20
Mikael Anderson scorer 4,60
Awer Mabil scorer 5,75
Naby Keïta scorer 6,00
Leighton Clarkson scorer 9,20
Alexander Scholz scorer 12,00
Kostas Tsimikas scorer 13,00

Odds er senest opdateret mandag den 7. december klokken 11.20. 

Almindeligvis ville Liverpool være store favoritter mod FC Midtjylland, og det ligegyldigt om de skulle spille på Anfield eller MCH Arena, men som oddstabellen ovenfor viser, er Liverpool ikke helt så store favoritter denne gang. 

Det er de ikke, da Jürgen Klopp forventes at spare flere nøglespillere til opgøret, fordi Liverpool allerede er sikre på at tage gruppens førsteplads. 

Da Liverpool og Midtjylland mødtes på Anfield, var det også et Liverpool-hold, der ikke stillede i stærkest mulige opstilling. Dengang stillede Klopp med en reservespækket offensiv med folk som Minamino, Origi og Shaqiri. Liverpool vandt det opgør 2-0, men kampen blev først afgjort i overtiden, da indskiftede Mohamed Salah sparkede et straffespark i kassen. Kort inden havde Anders Dreyer alletiders mulighed for at udligne, men han missede den gode mulighed, han selv havde skabt. I første halvleg havde Dreyer også en glimrende chance for at bringe FC Midtjylland foran, men her manglede hans afslutning ligeledes den sidste skarphed. 

I weekenden vandt både FCM og Liverpool i henholdsvis Superligaen og Premier League. FC Midtjylland vandt 2-0 ude mod Vejle og ligger nu nummer 1 i Superligaen. Den kan Brøndby dog overtage, hvis de vinder over AGF i mandagskampen.

Erik Sviatchenko bragte FCM foran mod Vejle dybt inde i første halvlegs overtid på et flot hovedstød. I anden halvleg scorede Alexander Scholz for anden kamp i træk, da han sikkert satte et straffespark i mål til kampens slutresultat 2-0. Sejren i Vejle betyder, at Midtjylland nu har 23 point i Superligaen efter 11 kampe. Brøndby har 21 point, og hvis de vinder mandagens udekamp i Aarhus mod AGF, går de som nævnt op på førstepladsen.

Liverpool vandt søndagens kamp mod Wolves med hele 4-0 på hjemmebane. Mohamed Salah åbnede scoringen, da han opsnappede bolden inde i Wolves' felt efter en mislykket brysttæmning fra Conor Coady. Efter 58 minutters spil sparkede Georginio Wijnaldum bolden op i krogen til 2-0, og kort efter øgede Joël Matip til 3-0 på et hovedstød. Det sidste mål i kampen kom efter 78 minutter, da Nelson Semedo uheldigt fumlede bolden i eget net. 

Bud på startopstillinger

FC Midtjylland: Hansen - Andersson, Sviatchenko, Scholz, Paulinho - Høegh - Dreyer, Anderson, Onyeka, Mabil - Kaba

Liverpool: Kelleher - Alexander-Arnold, Matip, Williams, Tsimikas - Keïta, Henderson, Jones - Jota, Minamino, Origi

Ovenstående bud på startopstillinger er fra WhoScored