Astralis vandt i går aftes 2-0 over OG og er placeret som nummer fire i tabellen, inden mødet med mousesports i aften. Det tyske hold ligger nummer to i gruppen á point med Fnatic. 

I aften klokken 18.25 spiller Astralis kamp nummer fem på fem dage. Det danske stjernehold har to sejre og to nederlag med fra deres første fire kampe, og aftenens modstander har tre point mere på kontoen, så Astralis er pisket til sejr, hvis de skal nå playoffs. 

Tyske mousesports har danske Finn 'karrigan' Andersen på holdkortet som kaptajn og danske Allan "Rejin" Petersen er træner for mouse. Det vil sige, at der for anden dag i træk i Astralis' kampe, er rød/hvide-farver på begge holdkort. 

Odds på Astralis - mousesports

Herunder kan du se udvalgte odds på kampen mellem Astralis og mousesports. BetXperts CS:GO-ekspert, eZo, har også et spilforslag klar til kampen. Det kan du læse længere nede i artiklen. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Astralis 1,66
mousesports 2,20
Antal maps i kampen Højeste odds Bookmaker
Under 2,5 1,85
Over 2,5 2,00

Odds er senest tjekket torsdag den 9. april klokken 10.30.

BetXperts eZo har igen i dag kigget på dagens Astralis-kamp, og han tror på, at Astralis vinder første map med handicap på -2,5. Han begrunder spilforslaget således:

-  Astralis vælger første map, da mous er højere rangeret på ESL rankings. Jeg tror, vi ser Astralis vælge Nuke eller Inferno. Begge maps er muligt, alt efter hvor Astralis mener deres egne styrker er størst, og hvor mous er svagest. Det ligner, at Astralis er ved at finde deres niveau igen, og at de har givet den gas her på falderebet.
Mous spillede ikke god CS mod Fnatic i går. De blev kørt over på Nuke, som eller var deres eget map pick, så jeg mener, der er gode chancer for, at Astralis vil gøre det samme. På Inferno har mousesports heller ikke set gode ud i de seneste kampe. De har tabt 13-16 til Fnatic og 2-16 til OG. På både Inferno og Nuke ser jeg gode chancer for, at Astralis vinder med handicap -2,5, siger eZo.

Map 1 handicap Højeste odds Bookmaker
Astralis -2,5 1,90

Odds er senest tjekket torsdag den 9. april klokken 10.30. 

BetXpert-brugeren EaglesSB har også et brugertip ude på kampen. Han tror på, at Astralis vinder kampen med 2-0 til odds 3,20 hos bwin*. Du kan læse hans analyse her. 

Aftenens kamp starter 18.25, og det er muligt at følge kampen direkte på Twitch. Du går bare ind under fanen 'Counter-Strike: Global Offensive' på Twitch, og så er der gode chancer for, at den ligger øverst i menuen. Kampen kan også ses direkte på TV 2 Zulu.

Kampagne for nye spillere hos Betfair*

For nye spillere: Få risikofrit spil på 250 kroner til Astralis - mousesports

Hent dit risikofrie spil hos Betfair