18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Astralis - Mousesports: (AH: -1,5 Maps) 1

9. april 2020 kl. 18:25 - ESL Pro League Season 11 Europe
9. apr. 2020 kl. 03:43 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 09/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (10)

ESL Pro League Season 11 Europe

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 35-0-65%
Betvalue: 112,00%
Spilbar ned til odds: 2,86
Rigtig/forkert: 2-0
Bwin Spil nu hos Bwin

Er Astralis tilbage i den gode gamle stil?! Rolig nu og lad lige bubbi-bjørnene finde superdrikken, ingen tvivl om de har fundet opskriften, nu skal den også bare brygges og ikke mindst drikkes. Eller er Mousesports klar til, at få hug på Astralis som alle trods alt stadigvæk elsker, at vinde mod.

Det er en must win kamp for Astralis, for de skal kan gå videre til næste "stage" hvor Ms sagtens kan tabe og være heldige på, at resultaterne flasker sig.

Spillet går på, at Astralis skal vinde 2-0

Det taler for:

- Gode gamle Astralis er tilbage(måske) Deres spil har hvert fald været flot de sidste 2 kampe. Om det er Zonic der har fået pumpet noget energi i drengene. Eller om det er den 6 mand, der er hevet ind. Som har givet noget gejst, ved jeg ikke. Men de spiller imponerende godt. Og det er uden, at deres store stjerne behøver, at skulle snitte +20 kills på alle maps. Der er kommet herligt team kemi igen, og alle levere hvad de har lært.De har slået 2 sammensatte hold"forskellige nationaliteter" skal ms blive det 3? Ja kunne jeg godt se. Men det kræver de spiller som de har gjort de seneste 2 kampe. Jeg er overrasket over, at se device bevæge sig rundt på de forskellige maps, det var tydeligt, at se modstanderne var irriteret over, de ikke vidste hvor han var. Normalt ser man device holde sig 1-2 steder på et map og det er det. Nu så jeg på eks. Dust2 mod OG - Der fløj han rundt, så var han lang, så var han midt og peake, så var han B og holdte midt. Det var godt, at se. For når modstanderen ikke kan regne dig ud, vil du allerede der have en fordel. Og sådan var det egentlig for hele holdet, de leverede en fælles indsats, ja jo selvfølgelig med en IGL der ikke leverede så meget på frag delen som han plejer. Men er sikker på han giver/gav en masse andet til kampen. 

- Astralis har lige nu 4 mand der er onfire. Det er vildt, 4 mand fra et team leverer over 2 maps. De ligger på en ratio på 1.45, 1.26, 1.25 & 1.25 - Det er det vi ville kalde den gode ende. Og lad os bare for sjov tage MS hvor de mødte Navi og vandt 2-0 i maps også. Der snitter deres 4 bedste spiller mellem 1.27-1.4. Så vil den kloge lytter nok sige, jo jo men Navi er også bedre end OG. Ja kan i måske have en point i. Men OG tog Navi til 3 maps. Så synes nu det viser, at Astralis er kørende, og det ikke er for sjov det her. 

Skulle bare tage de 4 mand igen og sammenligne med de sidste 3 mdr. Så ligger de altså kun på mellem 1.08-1,17 - Så stiller de op med samme niveau mod MS, så siger jeg god fornøjelse. De så skarpe ud, forberedt ud. For trods OG ikke spillede en god kamp. Så var de bare så meget overlegen på alle kanter. De læste dem som havde de en spion i fjendes lejr. Alt OG prøvede, havde Astralis bare læst. 

- Der er ingen tvivl om mit 2-0 bet afhænger af dagens form og hvor de står mentalt. Derudover kan vi få en sjov veto.

- Jeg ser Overpass og Mirage selvfølgelig som ban for de 2 teams. Så ser jeg Astralis tager Nuke. Og lad os lige holde der en gang. For Nuke ville folk nok mene var til fordel for Ms. Og ja Ms er kørende på Nuke, hvis vi lige tager Fnatic kampen fra som de mødte for 1 dag siden. De blev kørt ud af mappet. Ms lignede et hold der havde spist for meget jaka bov!. Derudover, så er og bliver Astralis det bedste hold til, at tage T runder på Nuke. De leverer altid på T siden, trods det klart er den sværeste. Og dette kræver det bestemt også, for at levere et godt resultat. Så kan de komme afsted med en 5-7runder. Så er de verdens bedste hold til, at lukke CT siden ned. Tager vi så Ms pick med. De vælger enten Train, som de har spillet flot. Eller Dust2, hvor de kun har tabt EN gang. Bliver det Train, så er det ikke et map Astralis har spillet meget de sidste 3 mdr. Men tager vi bare et halv år tilbage, så har de været et af verdens bedste på dette map. De har stadigvæk kun tabt 2 gange på 6mdr. Så det bekymrer mig ikke hvis vi ender på Train. Og ville nok se MS på dagen, som LILLE favorit. Rammer vi derimod Dust2. Så vil jeg sige det direkte: Rammer Astralis formen fra de sidste 2 kampe, så taber MS igen på Dust2.  Så det er klart dagsformen sjovt nok, der vil afgøre det map. Jeg nu stadigvæk Astralis som stærkest her. 

- Jeg tror og mener den mentale del spiller en kæmpe rolle i morgen. Astralis og Magisk har aldrig set mere skarp ud i rigtig rigtig mange uger, som de gør nu. Hvor Ms og ikke mindst ChrisJ ser færdige ud. Ja de har kun tabt en gang og skal nok slappe lidt af. Men jeg synes hvis man så Ms mod Fnatic, at de manglede noget. Der var så mange fejl, plus alle 5 spillere var ringe på Inferno og piv ringe på Nuke. Og selvfølgelig skal de nok være klar mod Astralis, men formen lige nu fra Astralis opvejer bare alt andet jeg har set so far.

- Har inviteret Dr.Phil i studiet til dagens kamp. Jeg hørte et interview med ChrisJ, hvor han faktisk sagde han følte sig mentalt træt men, at Karrigan bare forlangte en masse af dem og kom med en masse nye ideer de skulle spilles ind/snakkes om. Og når nu vi har en doktor her, så ville jeg faktisk sige jeg synes han så syg ud(Dog ikke noget jeg lige har fået bekræftet :-)) Men hans udtagelser kan han ikke løbe fra. Lagde man mærke til Woxic under kampen, så lavede han også eventyrligt mange fejl, han tossede rundt. Og ramte ikke en pind. Det var sørgeligt. Men om Karrigan har fået samlet tropperne. Der er mit bud lige så godt som jeres.

Hold øje med: 

- Ms har kun tabt en kamp indtil videre, det var mod Fnatic, men der blev de også sat på plads. Ms taber som regel ikke 2 kampe i træk. Og de ved også godt en sejr er afgørende for dem. Da det kan sikre de er videre til næste "stage" uden at skulle regne med andre resultater. Hvis det ikke kan sætte et team op til kamp, hvad kan så? Før Fnatic kampen havde MS 4/4 sejre og kun smidt 1 map. Det er genialt og noget man lige skal have med. 

- De 2 maps jeg regner med, der vil blive spillet. Der vil Ms være favorit hvis vi kun kigger på stats. Og med et nederlag på Dust2 - Så taler den jo selvfølgelig for endnu en MS sejr. 

- Karrigan plejer, at være god til, at få samlet sine tropper op til sådan en vigtig kamp. De ligger trods alt #4 i verdenen lige nu og har været højere oppe. Så jeg forventer selvfølgelig et hold der er klar og parat! - Så trods spillet var skandaløst i sidste kamp. Så har de 4 tidligere kampe, hvor de spillede som var nummer 1 i verdenen. 

- Skulle ChrisJ havde drukket en masse romtoddy hele natten og er blevet klar. Og levere han som i før dette ESL, så har MS i bund og grund 4 dræber maskiner der alle kan afgøre et map.  Men lige nu er det Ropz og frozen man skal kigge efter. De ligger begge 2 på 1.19 i ratio. Og har været ankeret på holdet. Spillet fantastisk! 

- Bliver map picks som jeg regner med, så vil vi starte på Dust2 og Ms vil starte T siden. Som er en fordel. Da mappet er T sitet. Så det "burde" kunne give dem lidt af en fordel. Ender vi på Nuke også, så vil de starte CT, som også er en fordel. Så kan Ms komme godt fra start. Vil det give dem lidt fordel der.

- Astralis har altså "kun" haft 2 gode kampe. Før det spillede de jo som amatører. Så er Astralis bare lige oppe og flyve nu eller ser vi dem i krise igen? Ms er klart holdet der kan få dem ned på jorden igen. Man får nok lagt en masse i, at Astralis spiller flot igen. Men det er trods alt kun 2 kampe det har varet. 

En lille slut bemærkning:

Vælger begge hold, at troppe op på serveren, så bliver det svært for Astralis. Men vælger Ms bare, at slappe lidt af - Så kunne jeg godt se dem få en OG omgang. 2-0 resultatet er farligt! Men det handler om værdi og den kan jeg se. Samtidigt så tror jeg også det er muligt :-). Med et Astralis hold der hverken er dårlige på CT side på Dust2 eller T siden på Nuke. Så tror jeg ikke man kan forvente MS få 10 runder på favorit siderne. 

Vi får en god kamp af se, med en masse Astralis headshots håber jeg. Men alt i alt vil vi vel bare se en god kamp! 

God kamp alle ;-)

  • Stort spiludbud
  • Fremragende livebetting-sektion
  • Stærk mobil platform
Feedback