Vi er nået frem til finalen i Ligacuppen, hvor vi søndag kl. 16.00 retter blikket mod Wembley Stadium i London. Et spændende opgør venter mellem Pochettinos Chelsea og Klopps Liverpool. Se de bedste odds på ligacup finale.

Chelsea har leveret skuffende resultater i Premier League, men den traditionsrige klub spillede sig i EFL Cup-finalen efter en sikker sejr på 6-1 over Championship-klubben Middlesbrough.

Formstærke Liverpool kommer til Wembley med masser af selvtillid, da de har vist storspil i deres seneste kampe og fører Premier League 23/24. Liverpool eliminerede Fulham med samlet 3-2 i deres semifinale.

Så Liverpool træder ind til finalen som favoritter mod et Chelsea-hold, der slet ikke har levet op til forventningerne denne sæson. Men Chelsea-manager Mauricio Pochettino hold chancen for at rette op på de svage resultater med en eftertragtet titel.

Odds på Chelsea - Liverpool

Vi får sparket gang i EFL Cup-finalen på Wembley Stadium søndag den 25. februar kl. 16.00 begynder, hvor de to titelhungrende Premier League-giganter skal kæmpe om trofæet. 

Chelsea - Liverpool

Se mere info om kampen i vores MatchCenter.
Du kan se finalekampen direkte på TV3+ og Viaplay.

 

Spil på EFL Cup-finalen hos Bwin

Er du interesseret i spilforslag fra BetXperts ekspertpanel, kan du finde dem alle her.

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår spilles finalen i Ligacuppen?

Chelsea og Liverpool mødes i Ligacuppen 2024 med kampstart søndag den 25. februar kl. 16.00.

Hvor kan jeg se Ligacuppen?

Du kan finde gratis livestream af høj kvalitet hos både Bet365* og Unibet* til EFL Cup-finalen mellem Chelsea og Liverpool.