Som vi har nævnt en del her på BetXpert i denne uge, så er Bundesligaen tilbage igen i weekenden efter over to måneders pause, og vi glæder os til at få topfodbold tilbage på skærmen. 

I denne artikel giver vi dig et overblik over odds på Bundesligaen, hvor der stadig er masser af spænding i både top og bund. Bayern München ligger til at vinde deres ottende mesterskab i træk, men med ni kampe tilbage fører de kun med fire point ned til Borussia Dortmund, så der er absolut stadig spænding i mesterskabskampen. I bunden finder man traditionsklubben Werder Bremen, der lige nu ligger på en af de to direkte nedrykningspladser. De har otte point op til redning, så der er masser af pres på klubben, der har vundet det tyske mesterskab fire gange. Der er fire point op til Fortuna Düsseldorf, der indtager pladsen, der er lig med nedrykningsplayoff mod nummer tre fra 2. Bundesliga.

                                               
Bundesligaen har været sat på pause i over to måneder, så det bliver interessant at se, hvilken tilstand de forskellige hold er i. Det skal også nævnes, at resten af sæsonen skal spilles for tomme tribuner. Noget, man må formode, også bliver mærkeligt for spillerne, da der i Bundesligaen altid er masser af stemning på lægterne. 

Odds på Bundesligaen

Herunder kan du se udvalgte odds på resten af sæsonen i Bundesligaen. Det er tæt i toppen, og der er også stadig spænding i bunden af rækken. 

Hvem bliver tyske mestre 2019/2020? Højeste odds Bookmaker
Bayern München 1,22
Borussia Dortmund 6,50
RB Leipzig 11,00
Bayer Leverkusen 251,00

Odds er senest tjekket fredag den 15. maj klokken 10.30. 

Hvem bliver topscorer i Bundesligaen 2019/2020? Højeste odds Bookmaker
Robert Lewandowski 1,20
Timo Werner 5,00
Erling Braut Håland 151,00
Jadon Sancho 251,00

Odds er senest tjekket fredag den 15. maj klokken 10.30.

Hvem rykker direkte ned? Højeste odds Bookmaker
Paderborn 1,08
Werder Bremen 1,45
Fortuna Düsseldorf 1,90
Mainz 05 7,00

Odds er senest tjekket fredag den 15. maj klokken 10.30.

Lewandowski kan lave hattrick som topscorer 

Robert Lewandowski er blevet topscorer i Bundesligaen fire gange i alt, og de seneste to sæsoner har han vundet titlen som Bundesligaens topscorer. Han ligger som skrevet også øverst på topscorerlisten, inden sæsonen genoptages. Fire måls forspring har han til Timo Werner, og det er et forspring, som bookmakerne tror på, han bibeholder. 

Formår Lewandowski at bevare førstepladsen på topscorerlisten, så har han altså lavet et vaskeægte hattrick i topscorertitler i Bundesligaen, hvilket vil være en imponerende bedrift. 

Robert Lewandowski har også mulighed for at slå rekorden som den bedst scorende udlænding på én sæson i Bundesligaen. Det er Pierre-Emerick Aubameyang, der har den rekord. Den fik han i 16/17-sæsonen, hvor han bombede 31 mål ind for Dortmund. Lewandowski har scoret 25 mål indtil videre og med ni kampe tilbage i sæsonen, bør det bestemt være realistisk for den eminente polske angriber.

Ny ekspert: Forventer et par store overraskelser

BetXperts nye Bundesliga-ekspert, ElNiño, forventer at se minimum én stor overraskelse i den første spillerunde efter over to måneders pause. Derudover glæder han sig til at se topfodbold igen.  

- Jeg forventer, at vi kommer til at se én eller to store overraskelser, da det har været en hektisk genopstart. Det er ikke til at sige, hvor de forskellige klubber står. Nogle klubber har f.eks. været i gang med at træne decideret holdtræning i længere tid end andre. Paderborn var først ude og Werder Bremen sidst ude. Ellers glæder jeg mig bare til at få stillet min hungrende fodboldtrang, siger ElNiño.

Dortmund - Schalke: X2 til odds 2,70 hos NordicBet*

BetXperts nye Bundesliga-ekspert, ElNiño, tror på, at Schalke får point i Revierderbyet mod Dortmund lørdag. 

ElNiños spiltip kan læses i sin fulde længde her