Marat Safin er en fremragende, omend temmelig ustabil tennisspiller. Hans lillesøster Dinara Safina kan også slå til en tennisbold, og så kan hun fighte! Det viste hun i dag på flotteste vis, og det gav odds 6,0 i det gode hus for BetXperts Martin P. Andersen og for Dagens Fidus der gik med på hans højoddsede bet.

Dermed fortsætter vores tenniseksperter hvor de slap i maj måned. Og Dagens Fidus - tjah, det ser ud som om den terningespillende abe der var på spil i Fiduseriet sidste år, enten er blevet fyret eller har fået sat fut under evolutions-kedlerne. Læs mere længere nede.


Safinas triumf

Martin havde satset på at Safina ville tabe første sæt af den rent russiske French Open-kvartfinale mod Dementieva, men alligevel vinde kampen. Og sandelig om det ikke skete. Safina tabte første sæt med 4-6, og det var jo godt nok. Men i andet sæt kom hun også bagud, med 2-5 og så begyndte det at ligne en meget dyb sæk Marats lillesøster skulle kæmpe sig ud af. Det lykkedes dog, via en flot fight. Safina vandt andet sæt i tie-break og var suveræn i tredje, med 6-0.

Det gav odds 6,0, og dermed fører Martin klart ekspertpanelts månedskonkurrence i juni. Han har ramt 3 ud af 5 tip og har et overskud på 6,18 enheder, hvilket giver en tilbagebetaling på 224%.

Følg BetXperts tennistip på denne side: http://www.betxpert.com/ekspert/tennis/


Ekspertpanelet flotte start på juni

Martins kollega på BetXperts tennisteam, David Stoltenborg, har også fået en fin start på juni, med to fuldtræffere ud af to mulige og et overskud på 2,48 enheder, og han indtager en fjerdeplads på ekspertpanelets liste. Ind i mellem de to tennisfolk klemmer sig Frank Pilantra/Brasilien og Nicolai Kristensen/Speedway.

Se ekspertpanelets juni-oversigt: http://www.betxpert.com/ekspert/stats_month.asp  

I alt tegner ekspertpanelet sig for en tilbagebetaling på 156% i juni hvor 15 ud af 23 tip er blevet ramt.

Det lover godt for det kommende EM som vi agter at dække tæt: http://www.betxpert.com/euro08/


Misére i maj

Bruger man det link der hedder ”Forrige måned” på ovennævnte statistik-side, havner man i maj-oversigten, og det ser mildt sagt ikke særlig kønt ud. Ekspertpanelet løb ind i et uvejr og måtte notere et underskud. 96% lød tilbagebetalingen på.

Der var dog nogle eksperter der sørgede for at det ikke blev værre end som så. Også her markerede de to tennisfolk sig. David snuppede førstepladsen med et overskud på 7,91 enheder, og Martin blev nr 3 med 5,56 enheder. Nr 2 blev Jens Bøye/Frankrig, og på fjerde- og femtepladsen kom Mikkel Pedersen med sine squashtip og Torben N. Sørensen.


2008 flot alligevel

Den gode start på juni er forhåbentligt et tegn på at BetXperts ekspertpanel har genfundet stilen fra årets første måneder. For ud over maj har det kørt fint. I januar-april havde vi fine positive tilbagebetalinger: 118%, 109%, 115% og 104%.

Og samlet ser 2008 dermed nydeligt ud: 110% siger tilbagebetalingen. Har man med andre ord fulgt alle vores (1201) tip og fået det udlagte odds (det har man dog nok næppe, ind i mellem er det blevet slashet), har man altså i snit fået 110 kroner tilbage for hver satset hundredekrone-seddel.

Med andre ord en kende bedre end 2007 der ellers var hæderligt: Overskud i 8 ud af 12 måneder, og samlet havnede vi på en tilbagebetaling på 105% efter 2468 spilforslag.


Dagens Fidus: Fra annus horribilis til rekordmåned

2007 var altså hæderligt for det samlede ekspertpanel, men for Dagens Fidus var det et annus horibilis, et rædselsår. Det der burde være BetXperts galionsfigur, var en decideret dødssejler...

I 8 ud af årets 12 måneder havde Dagens Fidus underskud, og da året var omme, havde vi en tilbagebetaling på sølle 88,5% (279 satsede enheder, 256,99 vundne).

Vi nævnte i indledningen en terningespillende abe. Men det var unfair. For en sådan kunne have gjort det bedre end Fiduseriet bedrev det til i 2007. Og den ville have set sjovere ud.

Men Fiduseriet har rejst sig i 2008. En enkelt underskuds-måned, i marts, men ellers overskud over hele linjen. I maj gik det helt amok, med et overskud på 17,81 enheder og en tilbagebetaling på 211%. Den bedste måned Dagens Fidus nogensinde har haft.

Og indtil videre fortsætter det i juni hvor Fiduseriet tegner sig for et overskud på 6,94 enheder efter at have ramt tre ud af tre tip.

I alt siger 2008-tilbagebetalingen for Dagens Fidus: 129,75%. Det er nok, når alt kommer til alt, for højt. Sådan at forstå at det niveau holder vi næppe året ud. Men når 2008 er forbi, bør vi i hvert fald have et pænere tal end 88%...

Følg Dagens Fidus på denne side (hvor der også er et link til statistikken): http://www.betxpert.com/ekspert/fidus/