Når Bayern Münchens legendariske Franz Beckenbauer interviewes, indleder han gerne sine majestætiske visdomsord med en charmerende pleonasme: "Jagutokeh..." 


Gad vide hvad Der Kaiser siger til at man kan få odds 32 på at hans elskede klub taber lørdagens Bundesliga-hjemmekamp mod bundholdet Bochum?

Her på BetXpert siger vi i hvert fald: Jagutokeh!

Bochum der kæmper for at undgå nedrykning. Bayern der kæmper for det tyske mesterskab, men som har en midtugekamp i benene, i sidste uge måtte nøjes med 1-1 hos Gladbach og for nyligt tabte hjemme mod Stuttgart...

Selvfølgelig er Champions League-finalisten med stjerner som Robben, Ribéry og Olic på holdet kæmpefavorit mod ligaens nr tredjesidst. Naturligvis. Men odds 32?

Det er ALT for højt - og bør spilles. Fodboldverdenen har oplevet større chok end en Bochum-sejr i Bayern. Det er meget usandsynligt, men det KAN ske.

Jagutokeh...


Weekendens andre tips: Boksebrag i Las Vegas
Denne weekend byder på mange andre ting end vanvittigt høje odds i tysk fodbold. Der er fransk pokalfinale, topkampe i Premier League (Manchester City-Aston Villa og Liverpool-Chelsea), en spændende dyst i Spanien mellem Villarreal og Barcelona, københavnsk nyklassiker mellem BIF og FCK - og diverse andre ting, fra trav til tennis.

Vi har ikke ekspertanalyser af det hele, men af det meste (og mere er på vej) - og hvad vi ikke dækker, kan man evt finde omtalt i brugertipssektionen eller i forum.

Lørdag nats (dansk tid) boksebrag i Las Vegas mellem pund for pund-kongerne Floyd Mayweather Jr. og Shane Mosley HAR vi en analyse af. Selvfølgelig - for ret meget større bliver det altså ikke. Se Loke Barrets analyse her.

Se oversigten over alle aktuelle ekspert-analyser og -tips på forsiden af www.betxpert.com eller her