OB tager imod Fulham, mens FCK tager til Liege - men der er mange flere EL-kampe, og vi er klar med tips og analyser...

Efter to dage med Champions League runder vi denne uges europæiske midtugerundtur af med Europa League, og her skal både OB og FC København i aften i aktion.

OB hentede en lidt overraskende 3-1-sejr over Wisla Krakow i første runde, men har siden lidt tre nederlag (to i ligaen, ét i pokalen) og går ind til denne kamp mod Fulham lidt ramt på selvtilliden. OB'erne kan dog glæde sig over at Fulham er ramt af skader og også har leveret svingende spil efter trænerskift - holdets seneste fem kampe er endt uafgjort, og inden disse havde holdet tabt tre kampe i træk.

Læs Nikolaj Petersens analyse af kampen her og byd gerne ind med kommentarer: http://betxpert.com/ekspert/tips/ob-fulham

FCK henter masser af points, men leverer til gengæld ikke overbevisende spil på banen, og de har taget turen til belgiske Liege hvor Standard tager imod. FCK hentede en heldig 2-1-sejr på Brøndby Stadion i weekenden, men mens pointsene er strømmet ind på kontoen i den hjemlige række har det været noget sværere at hente sejre ude i Europa, hvor det i første kamp blev til 1-0 over ukrainske Vorskla. Standard er et stærkt hjemmehold og er også favoritter. Læs analysen af kampen her og byd ind med kommentarer i forum: http://betxpert.com/ekspert/tips/standard-liege-fc-koebenhavn

Foruden de danske mandskabers kampe kan vi byde på analyser til følgende kampe:

Rennes - Atletico Madid

Vorskla - Hannover 96

Athletic Bilbao - Paris Saint Germain

Tottenham - Shamrock

Torsdags-ishockey:

For de der ikke gider fodbold er der masser af ishockey på programmet torsdag aften, og vi kan byde på hele seks analyser fra d'herrer Nichlas Birch (svenske kampe) og Mike Larsen (danske kampe)