BetXpert havde en skidt CL-dag tirsdag, men tog revanche onsdag med fint overskud. Torsdag gælder det UEFA Cuppen, hvor vi blandt andet har kigget på den spændende kamp i Odense mellem OB og franske Lens.

Vi har desværre ikke umiddelbart fundet fristende odds i opgøret (derfor en info-analyse). Men det har vi i diverse andre UEFA Cup-kampe. Værsgo at tage for dig af retterne: http://www.betxpert.com/ekspert/uefa/

Solid UEFA Cup-succes

BetXperts UEFA Cup-team har indtil videre gjort det virkelig flot i denne sæson. 17 ud af 29 tip er gået hjem (dertil kommer en masse info-analyser, dvs advarsler mod spil pga for lavt odds). Og vigtigere: Tilbagebetalingen lyder på 128%.

Champions League: Nydelig onsdag

Tirsdag snublede vi i både Lissabon (Benfica-FCK) og Glasgow (Celtic-United) med vores Over/Under-spil (vi ramte dog Arsenals flermåls-sejr over HSV). Men vi tog revanche onsdag, hvor vi havde anbefalet spil på Inter og Shakhtar. Og så var vi temmelig tæt på at ramme plet med et kryds-spil i Werder-Chelsea - men en kæmpestor dommerfejl ødelagde det. Det blev dog til et fint overskud alligevel.