Nytårsdag er for mange lig med tømmermænd og en dag på sofaen, men for de sportsinteresserede er det i høj grad også en dag foran tv'et. Vi giver dig her et overblik over al den sport, der bliver vist på tv i løbet af denne nytårsdag. 

Årets første dag er for de fleste af os lig med afslapning ovenpå gårsdagens og nattens strabadser, men for mange elitesportsfolk er det en dag i manegen, hvor de toner frem på tv-skærmen.

Vi vil her give dig overblikket over hvilke sportsbegivenheder, der kommer på dansk tv, så du kan sammensætte den perfekte dag med sport på sofaen.

Nytårsdag er for mange ens betydende med firebakket-urneringen i skihop i Garmisch-Partenkirchen, men er du til fodbold, er der masser af Premier League på programmet, ligesom der er mulighed for at se kampe fra den næstbedste engelske række.

I det engelske er dart-sportens allerstørste kamp på programmet, når VM-finalen skal spilles.

Stopper nytårsfesten kort inde i det nye år, er der også masser af sport i tv'et her, hvor der natten mellem 31. december og 1. januar er program i NBA, NFL og NHL. 

Tømmermænds-TV nytårsdag

Vintersport

13:50 Skihop fra Garmisch-Partenkirchen (DR1, Eurosport 1)

16:00 Alpint, World Cup, Oslo (Eurosport 1)

Dart

21:00 Finale ved VM i dart (TV3 Max, Viaplay)

Fodbold

13:30 Brighton - Bournemouth (6'eren, Viaplay)

16:00 Burnley - Liverpool (6'eren, Viaplay)

16:00 Leeds - Nottingham Forest (TV3 Max,Viaplay)

16:00 Bolton - Hull (TV3 Sport, Viaplay)

18:30 Everton - Manchester United (6'eren, Viaplay)

Ishockey

19:05 Buffalo Sabres - New York Rangers (TV3 Sport, Viaplay)

Tennis

10:30 Hopman Cup, Perth, Australien (Eurosport 2)

15:30 ATP, Doha, Qatar (Eurosport 2)

22:00 Caroline Wozniacki - Madison Brengle (TV 2 Sport, tidspunkt ikke endelig fastlagt, og kampen kan rykkes til natten)