Årets sidste Grand Slam-turnering i Tennis, US Open, blev mandag skudt i gang, hvor bl.a. danske Caroline Wozniacki var i aktion. Kampen blev dog kun vist forskudt på TV, da Eurosport vil promovere deres digitale platform. Se her, hvor du kan se kampene direkte den kommende uge.

Traditionen tro så har Eurosport sikret sig rettighederne til at sende US Open 2017 på sine platforme, men ønsker du at se kampene live på TV, så skal du kigge langt efter dette den første uge af turneringen.

Eurosport har nemlig valgt, at sende kampene forskudt på TV for derimod at sende kampene live på deres digitale platform, Eurosport Player, som kan købes for 119 kr. om måneden.

Årsagen til dette skal findes i, at Discovery Networks ønsker at promovere netop Eurosport Player, men hos medievirksomheden synes man ikke, at der er tale om en forringelse af produktet hos TV-seerne.

”Man skal huske på, at det stadig er muligt at se kampene på almindeligt flow-tv. De er blot sendt forskudt - så vi tager det ikke væk fra brugerne. Og det gælder kun en uge, så alle de spændende kampe, der typisk ligger i anden uge med finalerne, får seerne altså direkte,” udtaler kommunikationschef hos Discovery Networks i Danmark, Rasmus Mariegaard, til Ekstra Bladet.

Dermed måtte danske TV-seere sidde skuffede klar ved TV-skærmen, da Caroline Wozniacki natten til tirsdag spillede sig videre til 2. Runde med en sejr over rumænske Mihaela Buzarnescu. En kamp som altså blev vist med mindst to timers forsinkelse på Eurosports TV-kanaler.

Sådan kan du se US Open live – også den første uge

Det er dog muligt at se live-kampe fra turneringen i den første uge, hvor Eurosport sender forskudt fra turneringen uden at skulle købe adgang til Eurosport Player. Har du en konto hos Bet365*, Danske Spil* eller Unibet*, så kan du nemlig se en masse kampe live fra US Open 2017.

Det kræver således, at du enten har penge indestående på din konto hos de tre bookmakere, mens du hos Bet365* og Danske Spil* ikke behøver at have penge stående, hvis du har placeret et væddemål inden for de sidste 24 timer.

Husk at bookmakerne også er ude med flere tilbud på netop denne turnering, hvor Danske Spil tilbyder et freebet på 50 kr., mens Unibet er ude med tre forskellige tilbud.