Vi har hyret en ekstra fodboldmand og lukket en gammel golfmand tilbage i folden. Og så søger vi en ny eSports-ekspert- er det dig?

Jesper Asbirk:

Hovedparten af mine tips vil være placeringsspil som top 10, top 20 eller klaret/misset cut samt turnerings-matchups. Men jeg vil også være meget opmærksom på værdispil på enkelte runde-matchups.

”To nye eksperter” er en tilsnigelse, for den ene er ikke ny. Golfmanden Jesper Asbirk var også i ekspertpanelet i 2012-13 hvor han leverede 30 tips (tilbagebetaling: 115 %) før han stoppede pga manglende tid.

Nu har han igen fået tid til en eksperttjans, og efter at han med et par brugertips har demonstreret at han stadig har fingeren på golf-pulsen (Svaberen), har vi taget imod med åbne arme. Vi har nemlig i dén grad savnet en golfmand.

Læs hvad Jesper siger om sig selv: http://www.betxpert.com/ekspert/jesper-asbirk 

Ny fodboldekspert: Estadisticas

Den anden nye ekspert er derimod helt ny: Estadisticas. Han har på kort tid leveret en masse brugertips med analyser med præg af stor fodboldinteresse, researchflid (inkl brug af statistiske modeller og et kilde-netværk) plus evne til at skabe samt deltage i debat. Lige præcis hvad vi gerne vil have.

Det er nemlig ikke meningen at man som læser altid skal være enig i ekspertanalyserne. De skal naturligvis have en solid base af saglig kvalitet, men derudover må de hjertensgerne have lidt kant og være om ikke provokerende, så tankevækkende og inspirerende. Herunder til uenighed. For det er dét BetXpert handler om: Videns- og meningsudveksling.

Estadisticas:

 

Jeg arbejder meget med statistik og har udregnet en række algoritmer der gør at jeg kan arbejde målrettet med den statistik der er omkring kampene. Men derudover følger jeg selvfølgelig også ligaerne tæt, kigger på trupnyt, og har et meget brugbart netværk der inkluderer en del fodboldspillere, fx i den danske Superliga, samt professionelle tippere.

Vi ser dog Estadisticas som andet og mere end en debatskaber – vi tror også at han har fat i den lange ende mht at finde værdi og skabe overskud. Det baserer vi blandt andet på hans brugertips (selv om han med en uheldssvanger tirsdag gik fra sorte til røde tal), men også på at han har en fortid som professionel tipper. Han har arbejdet med betting i cirka 8 år og har eksempelvis tilbragt en periode hvor han sammen med tre andre sad og så fodbold hele dagen og satte live-bets ud fra spil og chancer. Uge ind og uge ud.

Estadisticas skal skrive tips til Superligaen, Premier League og The Championship – og vil også ind i mellem komme med noget til Allsvenskan og den norske Tippeliga.

I samråd med Estadisticas har vi valgt at holde ham anonym, blandt andet så han ikke geråder i problemer med ovennævnte netværk. Dette betyder at det er begrænset hvad BetXperts læsere har at læne sig op ad mht Estadisticas’ meritter, og det er derfor helt forståeligt hvis man lige ser ham an – men læs endelig hans analyser og diskutér dem meget gerne.

BetXpert søger e-Sportsmand

Vi har sagt farvel til den dygtige eSports-ekspert Rasmus Schmidt-Hansen der har fået en tjans andetsteds hvor han kan beskæftige sig endnu mere med sin yndlingssport.

Vi siger tak for indsatsen – blandt andet fordi den, via bemærkelsesværdige forumdebatter, afdækkede en stor eSports-interesse og en ditto indsigt blandt en del af vores læsere. Vi er derfor ret overbeviste om at vi kan finde en ny eSports-ekspert.

Er det dig? Skriv til [email protected]


Farvel til cykelekspert

Til sidst skal vi sige farvel og tak (men forhåbentligt på gensyn) til Jacob Nordestgaard der efter fem og et halvt år som cykelekspert (258 tips, tilbagebetaling 110%) siger foreløbigt stop så han kan hellige sig sin uddannelse.

I modsætning til eSport har vi dog stadig bemanding på cykelposten, ved Jesper Sørensen der ruller lystigt videre med optakter og tips.