Hvad skete der i uge 49? Læs BetXperts ugentlige opsamling af interessante nyheder fra bettingbranchen...

3/12: Sportingbet gør Scandic til skin

Det danske bookmakermarked har fået endnu en mavepumper i mangfoldigheden: Scandic Bookmakers er holdt op med at producere selvstændige odds og er reelt blevet et skin afSportingbet...

Læs mere

3/12: William Hill vil genforhandle opkøbspris efter skuffende regnskab

Det skuffende regnskab Sportingbet udsendte i slutningen af november har fået William Hill til at presse på for en lavere pris i bookmakerens bud på at opkøbe Sportingbet

Læs mere her (betalingssite) og her

3/12: Britisk regering løfter sløret for lovforslag om regulering

Vil man udbyde spil til briter eller reklamere i Storbritannien kan man være tvunget til at sikre sig licens fremadrettet, uanset om man holder til i eller udenfor de britiske øer. Det stlår klart efter den britiske regering er kommet med sit udkast til regulering af det britiske marked.

Læs mere (betalingssite)

3/12: Bookmaker i ESPN-sponsorat

Coral har underskrevet en eksklusiv sponsoraftale med ESPN om at sponsorere tv-stationens dækning af italiensk, fransk, tysk og hollandsk fodbold.

Læs mere

4/12: Tysk delstat godkender tre bookmakere

Slesvig-Holsten har tildelt tre nye operatører licenser og afsløret, at yderligere 23 firmaer er i betragtning til en godkendelse - på trods af at delstaten måske står overfor en føderal lovgivning der kan underminere den nuværende.

Læs mere (betalingssite) og her

4/12: Wolfsburg får bettingsponsor

Simon Kjærs tyske klub har indgået en sponsoraftale med den tyske bookmaker Cashpoint*. Aftalen løber til og med 2014/15-sæsonen og kaster omkring €2 millioner af sig årligt.

Læs mere

4/12: William Hill forlader Grækenland

Den britiske bookmaker følger trop på Betfair*, der sidste måned også forlod det græske spillemarked. Ligesom Betfair* begrunder William Hill det med en spillelovgivning der er inkonsistent med EU-loven og resten af det europæiske spillemarked.

Læs mere (betalingssite)

4/12: Parter tæt på enighed i Sportingbet-salg

William Hill og GVC Holdings er tæt på at nå til enighed med Sportingbet om prisen for overtagelsen af bookmakeren. Parterne har indgået en 'betinget aftale' om en købspris på £485 millioner.

Læs mere

5/12: Græsk finansminister foreslår spillemonopol

Det græske finansministerium har udarbejdet et lovforslag der skal sikre det græske spillemonopol, OPAP, frem til 2020. Den regulerende myndighed var ellers i færd med, at igangsætte en proces, hvor udenlandske bookmakere kunne erhverve licenser til at operere på det græske marked. Forslaget kan resultere i at 24 operatører må lukke ned til januar.

Læs mere (betalingssite)

5/12: Irsk OL-deltager slipper for straf

Den irske sejler, Peter O'Leary, slipper for en udelukkelse af fremtidige olympiske lege på trods af at have spillet på en af sine direkte konkurrenter under OL i Beijing i 2008. IOC har undersøgt sagen og nået frem til, at O'Leary var uvidende om at det ikke var tilladt.

Læs mere

6/12: Fald i spillemarkedets omsætning i tredjekvartal

Det danske spillemarkeds omsætning for tredje kvartal endte på 485 millioner kroner - det er et fald på tre procent i forhold til andet kvartal.

Læs mere (betalingssite)

7/12: Storbritanien vil regulere online gambling

Den engelske regering har planer om at regulere spillemarkedet og vil i den forbindelse tvinge udenlandske selskaber til at operere under samme forhold som de engelskbosatte.

Læs mere her og her