Hvad skete der i uge 42? Læs BetXperts ugentlige opsamling af interessante nyheder fra bettingbranchen...

15/10: Jockey anklages for fix

Den rutinerede australske jockey, Damien Oliver, er blevet anklaget for at spille $10.000 på en rivaliserende hest i et løb han selv deltog i. Indtil videre nægter jockeyen at kommentere på sagen.

Læs mere

15/10: Unibet* i belgisk fodboldsponsorat

Bookmakeren har offentliggjort et samarbejde med den belgiske fodboldklub Standard Liege, og vil fremover være klubbens officielle bettingpartner.

Læs mere

15/10: Full Tilt sponsorerer pokerprofiler

Full Tilt Poker har udnævnt Tom 'durrrr' Dwan og Viktor 'Isildur1' Blom som sitets seneste sponsorerede spillere. Tidligere er danske Gus Hansen blevet udnævnt til sitets ansigt udadtil.

Læs mere (betalingssite)

15/10: Facebook-spilgigant på vej med spil om rigtige penge

Et af verdens mest populære sociale casinospil, Slingo Advance, vil lancere spil for rigtige penge inden udgangen af 2012. Spillet er et af Facebooks hurtigst voksende med over 50 millioner aktive brugere om måneden.

Læs mere (betalingssite)

16/10: William Hill forbedrer Sportingbet-bud

Efter at fået sit tidligere bud afslået, er den britiske spillegigant tilbage med et forbedret bud på €530 millioner - 20% højere end det første bud.

Læs mere

16/10: Sportingbet accepterer William Hill-bud

Sportingbet har meddelt at man har accepteret tilbuddet fra William Hill, men at det ikke betyder at aftalen er endelig endnu. De to parter har indtil 13. november til at udarbejde detaljerne i overtagelsestilbuddet.

Læs mere

16/10: Sunderland indgår bookmakersponsorat

Den engelske Premier League-klub har indgået en aftale med den asiatiske bookmaker TLC88.com, der i de næste to år vil figurere som klubbens officielle asiatiske bettingpartner.

Læs mere

16/10: EU offentliggør spilleplan i næste uge

Den europæiske kommission vil den 24. oktober løfte sløret for sin spilleplan, der skal skabe en bedre ramme for online spilleservices i EU.

Læs mere (betalingssite)

18/10: Marginal vækst hos Ladbrokes inden ny sportsbook

Den britiske bookmaker melder om en marginal vækst på 6,1% i omsætningen online i forhold til samme periode sidste år. Det er et tal man ønsker at forbedre, og det gøres bl.a. ved at udrulle en helt ny sportsbook i første kvartal af 2013.

Læs mere (betalingssite)

18/10: Første vækstmåned for online poker i 2 år

Ifølge eGaming Review viser en undersøgelse, at online poker i september var i vækst i forhold til samme måned sidste år. Det er første gang i 23 måneder, at pilen peger opad i pokermarkedet.

Læs mere (betalingssite)

18/10: 24hPoker forlader det danske marked

24hPoker skifter 7. november fra IGT Networks til Microgaming Networks og vil derfor ikke længere kunne operere på det danske marked.

Læs mere

19/10: Unibet* får belgisk licens

Som den sjette bookmaker har Unibet* fået udstedt licens til at udbyde spil på det belgiske marked, som grundet nogle strikse retningslinjer har været svært at komme ind på for mange bookmakere.

Læs mere

19/10: 800 kampe overvåget for match fixing

FIFAs opmærksomhed på match fixing førte til at organisationen sidste år havde 800 kampe under observation på baggrund af mistænkelige bettingmønstre.

Læs mere (og læs hele BBCs artikel - fra 5. oktober - her)

19/10: William Hill i vækst

Den britiske bookmaker melder om en stigning i omsætningen på 9% i den seneste 13-ugers periode. Sportsbooken og mobilbetting har været stærkt medvirkende til stigningen.

Læs mere