Hvad skete der i uge 34 i sports- og bettingbranchen? norsk doping, græsk korruption, skotsk matchfixing, Skrill-ejerskifte og meget mere. Læs BetXperts ugentlige nyheds-opsamling...

 

19/8 Klubdirektør Robert Heys idømt karantæne

Robert Heys, administrerende direktør for den engelske League Two-klub Accrington Stanley, har fået en 21 måneders karantæne for at bette på egne kampe: flere gange også på at Accrington Stanley ville tabe kampene.

Læs mere

19/8 Norske spillere testet positiv for doping

To fodboldspillere fra den norske 2. divisionsklub Skedsmo FK er blevet testet positiv for et ulovligt præstationsfremmende stof.

Læs mere

19/8 WADA: Dopingproblemet har aldrig været større

Ifølge en artikel i BT har doping i professionel sport aldrig været et større problem end det er i øjeblikket. Det er præsidenten for den internationale anti-doping myndighed, WADA, der ser så pessimistisk på tingene.

Læs mere

19/8 Ny engelsk betting-skat bliver gennemført

De engelske skattemyndigheder har oplyst, at den nye 15% skat på online-betting træder i effekt fra december 2014

Læs mere (betalingsside)

19/8 Ny engelsk betting-skat forventes at indbringe 300 millioner pund

Den britiske regering forventer at hente omkring 300 millioner pund på den nye online-bettingskat, mens betting-organisationen RGA vil arbejde at sænke skatteprocenten.

Læs mere

19/8 Græsk privatiseringschef fyret af 'etiske årsager'

Midt i beskyldninger om urent trav i privatiseringen af det græske marked, er chefen for privatiseringen Stelios Stavridis blev fyret efter at være set i privatfly med køberne af monopol-bookmakeren OPAP.

Læs mere (betalingsside)

19/8 William Hill-ejer køber Skrill/Moneybookers
Bahrain-firmaet Investcorp har accepteret et tilbud fra investeringsselskabet CVC Capital på 600 millioner euro for aktiemajoriteten i Ewallet-firmaet Skrill (tidligere kaldet Moneybookers). CVC Capital ejer - blandt meget andet (herunder Formel 1) - også hovedparten af bookmakeren William Hill (som ejer en del af Sportingbet).

Læs mere

20/8 Betfair* lancerede ny reklamekampagne for Cash-out

Den nye Cash-out funktion hos Betfair* bliver fulgt op med en med en PR-kampagne bl.a på de sociale medier og i de engelske aviser The Guardian og Telegraph.

Læs mere

20/8 Betfair* sætter kommission ned til 0,75% på asian handicap-marked

Indtil den 3. december vil Betfair* køre med en provision på blot 0,75% på deres asian handicap-odds for fodboldkampene. Kommissionen var tidligere 5%.

Læs mere

21/8 Kritik af den nye britiske betting-beskatning på 15%

Gibraltar gambling kommisær Phill Brear mener, at den nye bettingskat på vil komme til at skade det britiske bettingmarkedet.

Læs mere (betalingsside)

21/8 Glasgow Rangers-spiller beskyldt for spil på egne kampe

Det skotske fodboldforbund har anklaget Rangers-spilleren Ian Black for i flere tilfælde at have bettet på egne kampe, også mod Rangers, og han risikerer at blive udelukket fra ligaen.

Læs mere

22/8 Hele 22 spillere er suspenderet i matchfixingskandale i El Salvador

El Salvadors fodboldforbund har valgt at suspendere 22 spillere efter der bl.a er fundet beviser på matchfixing i landskampene mod Costa Rica og Venezuela.

Læs mere

22/8 Paddy Power ny bettingpartner for Arsenal

Den irske bookmaker har lavet en ny partneraftale med Arsenal og vil fremover bl.a levere eksklusive odds til Arsenal supporters via klubbens sociale medier, mens Paddy Power også vil være synlig repræsenteret på Emirates.

Læs mere

22/8 Online-pokeren må vente til næste år i Californien

Legaliseringen af online-poker er godt på vej, men i Californien må pokerspillerne indstille sig på, at der først bliver åbnet for pokerbordene i 2014. Det forventes, at Californien gennemfører samme lovforslag som i Nevada, Delaware og New Jersey.

Læs mere

22/8 Ladbrokes bliver trøjesponsor for Notts County - for éen kamp

I anden runde af den engelske ligacup skal League 1-klubben Notts County møde Liverpool, og det har fået Ladbrokes til at tegne et trøjesponsorat for denne ene kamp.

Læs mere

22/8 VM-slutrunden kan betyde legalisering af sportsbetting i Brasilien

I november vil det første møde blive afholdt i det brasilianske gaming-kongres med henblik på at legalisere sportsbetting i Brasilien op til VM-slutrunden og OL i Rio de Janeiro i 2016.

Læs mere

23/8 Rangers-manager: Sportsbetting er udbredt blandt fodboldspillere

Efter anklagerne mod midtbanespilleren Ian Black har Rangers-manager Ally McCoist udtalt, at det er meget normalt at de skotske spillere better på kampene og efterlyser klare retningslinjer.

Læs mere

23/8 SBOBet ny bettingpartner for Laudrup

Der er allerede indgået samarbejde med Norwich og Hull, og nu er SBObet også blevet bettingpartner for Southampton, West Ham og Michael Laudrups Swansea.

Læs mere

25/8 Franske tippere bliver ældre, men samtidig mere "mobile"
De franske spillemyndigheder har offentliggjort en undersøgelse for andet kvartal 2013 der viser at den franske gennemsnitstipper bliver ældre og ældre (antallet af tippere under 35 er faldet fra 56 til 54%), og han i stadig højere grad benytter sig af mobiltelefonen når han sætter sine spil.
Læs mere