Hvad skete der i uge 26? Læs BetXperts ugentlige opsamling af interessante nyheder fra bettingbranchen...

25/6: Sprint Poker klar hos Bet365*

En ny pokervariant har set dagens lys hos Bet365*. Der er tale om 'Sprint Poker' - en hurtig form for poker, hvor spilleren bliver involveret i en ny hånd så snart den forrige er overstået. Konceptet kendes fra Full Tilt Poker's daværende 'Rush Poker'.

Læs mere

25/6: Skarp overvågning af OL-betting

Når OL-slutrunden i slutningen af juli indledes i London vil bl.a. Interpol og IOC holde øje, for at undgå - og evt. straffe - aftalt spil.

Læs mere

25/6: William Hill går ind i Nevada

Nevadas spillekommission har enstemmigt vedtaget at William Hill kan få licens og godkendt gigantens opkøb af tre Nevada-baserede bookmakere.

Læs mere

25/6: Bookmakerne fylder mere og mere i det engelske gadebillede

Antallet af bookmakerebutiker i England har nu overhalet bl.a. antallet af aviskiosker.

Læs mere

26/6: Britisk forbrugsafgift nærmer sig

Bookmakere på det britiske marked kan godt begynde at forberede sig på at de indenfor overskuelig fremtid skal betale forbrugsskat. Den såkaldte "Offshore Gambling Bill", som det konservative parlamentsmedlem Matthew Hancock fremlagde sidste år er ifølge Hancock selv godt på vej til at blive gjort til lov.

Læs mere (betalingsside)

26/6: Flere licenser på vej i Slesvig-Holsten

Tvivlen om hvorvidt licenserne i Slesvig-Holsten var i fare er lagt i jorden og 4-6 nye licenser vil blive uddelt i den nærmeste fremtid.

Læs mere (betalingsside)

26/6: "Vi kan ikke udrydde match-fixing"

FIFAs nye sikkerhedsansvarlige Ralf Mutschke erkender at match-fixing ikke kan udryddes helt, men slår fast at FIFA vil gøre alt for at luge ud i det, så spillet ikke undermineres.

Læs mere

27/6: Betfair* lægger afstand på Oddschecker

Efter at have ligget tæt med Bet365* i april rykkede Betfair* væk fra konkurrenten på Oddscheckers top 10 i maj .

Læs mere (betalingsside)

27/6: EU vil slå ned på ulovlig onlinespil

Michael Barnier, EU-kommissær for det indre marked, har i en tale ved EU-parlamentets konference i Bruxelles slået fast at der skal laves foranstaltninger, der kan regulere og føre tilsyn med lovlige spillesider og slå hårdt ned på hjemmesider, der ulovligt udbyder spil.

Læs mere her og her (betalingsside)

28/6: Betfair* ny sponsor for Bayer Leverkusen

Betfairs logo vil de kommende år pryde Bayer Leverkusens trøjer. Betfair* har skrevet en to-årig sponsoraftale med sidste års nummer fem i Bundesligaen.

Læs mere (betalingsside)

28/6: Første dom i Black Friday-sag

Som den første af 11 sigtede personer i Black Friday-sagen blev John Campos idømt fængselsstraf. Campos har fået tre måneders fængsel.

Læs mere (betalingsside)

28/6: Skrill overtager Paysafecard

Paysafecard.com er blevet opkøbt af Skrill (tidl. Moneybookers), der også overtager Paysafecards datterselskaber Wertkarten Vertriebs GmbH og Prepaid Services Company Limited. Overtagelsen af det østrigske selskab koster op til 140 mio. euro.

Læs mere her (betalingsside) og her

29/6: Skidt Ladbrokes-regnskab i vente - aktierne styrtdykkede

Ladbrokes har endnu ikke offentliggjort sit regnskab for første halvår i 2012, men ovenpå en nyhed omkring en halvering i firmaets onlineaktiviteter - aktieprisen dykkede hele 12% ovenpå nyheden.

Læs mere

29/6: Betfred-kunde måske ikke klar over kæmpegevinst

394.487 pund - over 3,6 mio. kroner. Så meget har en kunde hos Betfred vundet på et spil til 2 pund i spillet totescoop6, hvor man skal gætte vinderne af seks hesteløb. Spillet blev placeret forrige weekend i en Betfred-butik i Newcastle-Upon-Tyne, og er stadig ikke indløst og bookmakeren er derfor bekymret over hvorvidt vinderen overhovedet er klar over at der er hentet den store gevinst.

Læs mere

29/6: Livebetting er bedste betting-opfindelse i seneste ti år

eGamingReviews læsere har i en afstemning kaldt livebetting for den bedste nye opfindelse indenfor betting i de seneste ti år. 62% af læserne stemte på dette, mens muligheden for at spille via mobilen med 20% indtog andenpladsen.

Læs mere (betalingsside)

29/6: Stærk start på året for Betfair*

Betfair* har fået en glimrende start på 2012 og er oppe på tre kvartaler i træk med tocifret vækst i netto spilindtægterne.

Læs mere (betalingsside)

29/6: 5% skat på væddemål i Tyskland

Økonomiudvalget i den tyske parlament har godkendt et lovforslag, der vil pålægge en skat på 5% på alle indsatser.

Læs mere (betalingsside)

29/6: Sverige også på vej mod reguleret spillemarked?

Den svenske Rigsrevision har færdiggjort en to-årig undersøgelse af det svenske spillemarked og anbefaler at regeringen åbner for private operatører. Det kan bane vejen for indførelse af et reguleret spillemarked.

Læs mere (betalingsside)

29/6: Sports Offshore-bagmænd straffet - kongresmedlem vidste måske besked

Mændene bag Sports Offshore, en bookmaker, der ulovligt har henvendt sig til det amerikanske marked, modtog i sidste uge dom. Den ene, Daniel Eremian, modtog tre års fængsel og en stor bødestraf - og han forsøger nu at hive kongresmedlemmet John F. Tierney med i faldet. Eremian hævder således at Tierney, Eremians svoger, vidste alt om hvad der foregik.

Læs mere her (betalingsside) og her

29/6: Spillemyndigheden om salg af spil i butikker

Spillemyndigheden har udsendt "Information nr. 12", der vedrører salg af spil i butikker.

Læs mere

29/6: Dårlig indflydelse på børn med gambling på sociale medier

Den australske senator Nick Xenophon, der er kendt/berygtet for at være imod gambling kræver de australske love ændret, så gambling - fx pokerspil - på sociale medier som Facebook, ikke bliver muligt for børn.

Læs mere

30/6: Engelske spillere vandt på EM - ved at spille mod England

Ved det netop overståede EM vandt et flertal af de engelske spillere ved at spille imod deres eget landshold.

Læs mere