Hvad skete der i uge 25? Læs BetXperts ugentlige opsamling af interessante nyheder fra bettingbranchen.

17/6 Svenske AB Trav Och Galopp indgår broadcasting-aftale med britiske GBI Racing

Trav-fans i Sverige kan fremover følge hestevæddeløbene i Storbrittanien og Irland efter GBI Racing er nået til enighed med AB Trav Och Galopp om et samarbejde. Der er lignende aftaler i bla. Denmark og Finland.

Læs mere

18/6 Flere britiske betting-butikker på vej efter Paddy Power vinder retssag

Den irske bookmaker Paddy Power blev i februar nægtet tilladelse til at oprette en betting-butik i Newham Council, London, men nu har Thames Magistrates’ Court tildelt bevillig til Paddy Power, hvilket kan åbne op for flere betting-shops, da ´Newham v. Paddy´ blev set som en prøvesag for andre bookmakere.

Læs mere

18/6 Betfred opsætter 1700 nye betting-maskiner efter fornyet aftale med Inspired Gaming

Den engelske bookmaker Betfred forsætter samarbejdet med Inspired Gaming, der skal levere yderligere 1700 betting-maskiner til omkring 500 shops, som Betfred overtog fra Tote tilbage i 2011.

Læs mere 

19/6 Australien: Komite opfordrer regering til handling mod live-odds på tv 

Der har igennem længere tid været debat og kritik af live-odds på tv down under (som selv Australiens premierminister Julia Gillard har kommenteret på) og nu bliver regeringen direkte opfordret til at kigge på et smuthul i loven, der tillader live-odds på tv.

Læs mere

20/6 New Jersey forventer skatteindtægter på 160 millioner dollars med ny betting-lovgivning

Guvernør Chris Christie har fremlagt en forventet årlig skatte-indtægt på 160 millioner dollars efter den amerikanske stat nu igen har liberaliseret online gambling og omstødt "Unlawful Internet Gambling Enforcement Act of 2006". En Wells Fargo rapport tyder dog på langt lavere indkomst til New Jersey.

Læs mere

20/6 Europa-kommissionen tillader fransk heste-afgift og forlænger græsk stilstand 

Europa-kommissionen har sagt god for den franske plan om en afgift på hestesports-væddemål på 5,6% og har forlænget behandlingstiden for klagesagen i forbindelse med ændringer i den græske spillelovgivning.

Læs mere

20/6 5% af de britiske iPhone-kunder har en betting-app

William Hill og Paddy Power er de mest populære bookies på app-markedet i det britiske.

Læs mere

20/6 Svenska Spel betaler snydte pokerkunder

Monopolet Svenska Spel har valgt at betale 3.8 mio. svenske kroner til en gruppe af pokerspillere, som har tabt penge ved at bruge ulovligt poker-software.

Læs mere

21/6 Bet365* viser årsregnskab med rekord-overskud

Den engelske bookmaker Bet365* har kunnet fremvise et overskud på 148 millioner Pund, hvilket er en forbedring på 35% fra sidste regnskabsår. Overskuddet blev dog påvirket af et underskud på 30,9 millioner Pund fra fodboldklubben Stoke City. Bet365* vil arbejde for mindre engagement i klubben.

Årsregnskabet viste også, at Bet365* med over 20 milliarder i omsætning er større end rivalerne William Hill og Ladbrokes sammenlagt og har fire gange større omsætning end irske Paddy Power.

Læs mere

21/6 Irland: Longford Town-spilleren Colm James tildelt en 18 måneders matchfixing-karantæne

Det irske fodboldforbund med Fran Gavin i spidsen er overbevist om, at der har været optræk til matchfixing i den irske liga, og selvom den ugelange undersøgelse med over 50 personer indkaldt til forhør ikke frembragte nogle beviser, har de besluttet at give den 29årige Longford Town-spiller Colm James en langvarig karantæne.

Læs mere

23/6 Britiske Iphone-brugere foretrækker William Hill

En mobil data-undersøgelse viser, at briterne oftest har en William Hill-app på deres Iphone, men samtidig viser undersøgelsen også, at Bet365* er den flittigst benyttede bookmaker blandt Iphone-betterne.

Læs mere