Hvad skete der i uge 23? Læs BetXperts ugentlige opsamling af interessante nyheder fra bettingbranchen...

3/6 Bookmakerne bør satse på mobil-betting

En Pew ResearchCenter rapport viser, at bettingen går mobil. Specielt unge mellem 18-29 foretager i stigende grad deres indskud via smarphones/tablets. For William Hill er 35% af deres online-betting i 2012 sket via mobile enhed, mens Paddy Power melder om 42% indskud via mobile enheder. Det forventes at stige markant.

Læs mere

3/6 Bwin*.party’s problemer et resultat af fortidens fejl

29. juli 2010 besluttede Bwin* og PartyGaming at fusionere, men siden den dag er aktiekursen faldet drastisk.

Læs mere

3/6 "Kongen af Betfair*" skal fire år i fængsel

Elliott Short påstod, at han havde vundet 21 million britiske pund ved at sælge væddemål på spillebørsen, men nu skal han fire år i fængsel for at have bedraget familie og venner.

Læs mere

3/6 Skidt resultat for spansk onlinespil i 1.kvartal

Omsætningen er faldet for spansk onlinespil i 1.kvartal som resultat af den fortsatte økonomiske krise i landet.

Læs mere (betalingsside)

4/6 Betsson* indgår partnerskab med IGT

Det amerikanske IT-gaming firma IGT skal være med til at udvikle mobil og online-platformen hos Betsson* i de kommende år.

Læs mere

4/6 Svensk regulering bliver ikke vedtaget - endnu

Den svenske kulturminister Peter Norman udtrykker overfor parlamentet, at der ikke vil blive vedtaget lov til regulering af det svenske spillemarked, men undersøgelser fortsætter.

Læs mere (betalingsside)

5/6 Tysk liberalisering udskudt

Liberalisering af det tyske spillemarked og uddeling af licenser er udskudt til medio august. 

Læs mere

5/6 William Hill udbyder virksomhedsobligationer for flere milliarder

Grundet pengenød inviterer William Hill nu investorer til at købe virksomhedsobligationer for ialt 375 mio. britiske pund.

Læs mere

5/6 Bwin* igang med fyringsrunde

Efter det dårlige resultat i 1. kvartal af 2013 har Bwin* valgt at skære ned på deres omkostninger ved at fyre tre direktører; heriblandt World Poker Tour-CEO Steve Heller. Der venter flere fyresedler i den kommende tid.

Læs mere

5/6 PKR.com lancerer real-money poker app

Engelske, pokerglade iPhone og iPad-kunder kan nu hente en real-money poker app fra PKR.com, der satser stort på det mobile marked.

Læs mere

6/6 Serie B-klubben Bari undersøges for matchfixing

Efter indrømmelser fra den tidligere Bari-spiller Andrea Masiello (der selv er idømt en 22 måneders fængselsdom for med vilje at score selvmål mod Lecce i maj 2011) vil det italienske fodboldforbund nu undersøge to kampe fra 2008 og 2009. Dermed risikerer Serie B-klubben nu at skulle starte næste sæson med strafpoint.

Læs mere

7/6 Nyt nationalt lovforslag i USA

Forslaget vil legalisere online gambling (men ikke sportsbetting) på tværs af delstaterne, øge sikkerheden for forbrugerne og gøre det nemmere at drive spillevirksomhed. 

Læs mere 

7/6 EU har ikke planer om gå Gibraltar efter i sømmene

Et belgisk medlem af Europa-Parlamentet ønskede, at EU kiggede nærmer på skattesituationen for online spillevirksomheder i Gibraltar, men det har Kommissionen ingen konkrete planer om at gøre.

Læs mere (betalingssite)

7/6 Russisk tennisspiller får livstidskarantæne for matchfixing

Sergei Krotiouk, nr. 789 på ATP-ranglisten, er blevet kendt skyldig i 41 anklager relaterende til matchfixing og kommer ikke til at spille professionel tennis igen, ligesom han må betale en bøde på $60.000.

Læs mere

7/6 Verdens ministre tager kampen op mod matchfixing

På en konference i Tyskland er sportsministre og andre repræsentanter fra over 130 lande blevet enige om en erklæring, der skal adressere matchfixing og bettingfusk.

Læs mere (betalingssite)