Hvad skete der i uge 22? Læs BetXperts ugentlige opsamling af interessante nyheder fra bettingbranchen...

28/5 Bwin* indgår digitalt samarbejde med Real Madrid

Bwin* er nuværende trøjesponser for Real Madrid, og det samarbejde har åbenbart været så succesfuldt, at partnerskabet nu testes på den digitale front.

Læs mere

28/5 Facebook vil blokere bookmakere uden licens

Den hollandske spillemyndighed Kansspelautoriteit har indgået et opsigtsvækkende samarbejde med Facebook om at blokere bookmakere uden licens.

Læs mere (betalingsside)

29/5 Indien vil legalisere sportsbetting

Det er i skrivende stund ulovligt at spille på sportsvæddemål i Indien, men nu er der opstået politisk støtte til projektet i kølvandet på matchfixing-skandaler.

Læs mere

29/5 Australien har forbuds-plan klar

Australien vil forbyde live-odds på tv og i radio, og det er der nu en handleplan klar for.

Læs mere

29/5 Succesfuld Danske Spil-direktør fratræder

Efter gensidig aftale skilles vejene for Danske Spil* og adm. direktør i Danske Licens Spil Jens Aaløse.

Læs mere

29/5 bwin*.party forlænger ikke Real Madrid-trøjesponsorat

Det føromtalte digitale samarbejde har betydet, at bookmakeren ikke vil forlænge trøjesponsoratet af kongeklubben, der således skal ud at finde en ny sponsor efter seks år.

Læs mere

29/5 Emirates bliver ny trøjesponsor for Real Madrid

Real Madrid-spillerne vil i de kommende 5 år have 'Fly Emirates' på trøjerne efter en ny aftale kom på plads. Det vurderes, at den spanske konge-klub scorer 30 millioner Euro pr. år; en forbedring på 7 millioner Euro fra Bwin-aftalen.

Læs mere

29/5 Indisk sportsminister vil ikke have lovlig sportsbetting

Ministeren benægter at skulle have presset på for at lovliggøre sportsbetting, men fokuserer i stedet på en lov der skal kriminalisere matchfixing.

Læs mere

30/5 Britisk bookmaker vil sagsøge Grækenland

Stanleybet truer med at sagsøge Grækenland for tabt fortjeneste som følge af en lang kamp mod det græske spillemonopol OPAP. Bookmakeren anklager Grækenland for at afslå licensansøgninger siden 2004 og kræver en erstatning på €240 millioner.

Læs mere

30/5 Rapport: Kun 6 matchfixing-sager i 2012

European Sports Security Association (ESSA) har udgivet en rapport over matchfixing-sager i Europa i 2012, hvor de fandt ialt 109 uregelmæssige bets, hvoraf de kun er gået videre med 6 sager. ESSA slår fast, at matchfixing hovedsageligt foregår udenfor de europæiske markeder.

Læs mere

30/5 William Hill indgår samarbejde med væddeløbsbane i New Jersey

Den engelske bookmaker satser på det kommende sportsbetting-marked i New Jersey, og den nye aftale med væddeløbsbanen Monmouth Park inkluderer bl.a et sponsorat af det store $1m Haskell Invitational-løb.

Læs mere

30/5 Olympiakos-boss sagsøger engelsk tabloidavis

Præsidenten for det græske fodboldhold Olympiakos sagsøger den britiske avis The Sun for over £300.000 pga. anklager om bestikkelse og matchfixing.

Læs mere

31/5 Zaragoza-præsident involveret i matchfixing?

Den spanske avis Marca skriver, at Agapito Iglesias er under mistanke for involvering i matchfixing og at flere andre præsidenter i spansk fodbold stiller spørgsmålstegn ved hans metoder.

Læs mere

31/5 EU vil beskytte forbrugerne bedre med nye retningslinjer

Internal Market and Consumer Protection-kommissionen har stemt for at indføre strammere retningslinjer overfor bookmakerne.

Læs mere (betalingsside)

31/5 Nevada stopper William Hill´s betting-kiosker

Den engelske bookmaker har lige nu ialt 82 betting-kiosker på kasinoer, barer og klubber med spillelicens, men et enig Nevada senat har netop gennemført et lovforslag, der lukker ned for disse betting-kiosker allerede fra 1. juli.

Læs mere