Hvad skete der i uge 21? Læs BetXperts ugentlige opsamling af interessante nyheder fra bettingbranchen...

20/5 Visa og Mastercard tillader online gambling-overførsler i USA

Siden "Unlawful Internet Gambling Enforcement Act" i 2006 er kreditkort-overførelser til online-bookmakere blevet blokerede, men nu åbner Visa og Mastercard igen for overførsler. I første omgang dog kun i Nevada.

Læs mere

20/5 William Hill Online udnævnt til bedste Igaming arbejdsplads

Bet365* måtte tage andenpladsen, da Online Casino News sendte William Hill øverst på sejrsskamlen over bedste arbejdspladser i bookmakerbranchen.

Læs mere

20/5 Australien vil forbyde live-odds reklamer

Af hensyn til børn og teenagere vil australske tv-seere ikke længere kunne se reklamer for live-odds under sportsudsendelser. Tiltaget er kommet i forbindelse med "Responsible Gambling Awareness Week" i Adelaide.

Læs mere

20/5 888sports indgår nyt samarbejde med Kambi Sports Solutions

For at forbedre deres sportsbooking og adgang til licensmarkeder har 888sport indgået samarbejde med Kambi Sports Solutions, der er en del af Unibet* Group.

Læs mere

20/5 Fængselsstraf for ulovling sportsbetting i USA

Efter længere overvågning af FBI er Mitchell Engelson idømt 15 måneders fængsel for sin indblanding i den ulovlige, costaricanske bookmaker 44Wager.com.

Læs mere

20/5 Engelsk online gambling-reklamer i heftig stigning

"UK Online Gambling Intelligence Report" viser, at siden 2007 er der sket en stigning på 1386% grundet øget konkurrence blandt bookmakerne. Specielt William Hill, 888sport og Ladbrokes har øget deres aggressive online-strategi.

Læs mere

21/5 Ladbrokes fyrer omkring 100 medarbejder efter åbning af Tel Aviv-afdeling

Med deres samarbejde med det israelske software-firma Playtech har Ladbrokes valgt at flytte flere opgaver til deres nyåbnede afdeling i Tel Aviv, og det betyder nu omkring 100 fyresedler i de øvrige afdelinger.

Læs mere

21/5 Bwin*.party præsenterer nedgang i overskud på 17% i første kvartal af 2013

En ny strategi og ny tysk sport betting skat har givet markant lavere overskud til Bwin*.party i første kvartal, og den udvikling ser ud til at forsætte også i 2. kvartal. Åbningen af det amerikanske marked anført af Nevada og New Jersey giver dog optimisme.

Læs mere

22/5 Unibet* til angreb på det britiske marked

Unibet* investerer 3 millioner pund i markedsføringskampagnen “summer of sport”, som skal være med til at erobre andele på det lukrative britiske marked.

Læs mere (betalingsside)

22/5 Redbet og Whitebet solgt

Nordic Leisure har solgt Redbet og Whitebet for den nette sum af 4,5 mio. euro til svenske Bonnier Gaming.

Læs mere

22/5 Sportingbet støtter tv-forbud

I Australien raser en debat gående på, om betting-reklamer, live odds m.m. skal være tilladt at vise på tv. Sportingbet støtter et forbud.

Læs mere

23/5 Holland publicerer udkast til liberalisering

Den hollandske spillemyndighed Kansspelautoriteit har publiceret et udkast til en liberalisering af det hollandske spillemarked pr. januar 2015.

Læs mere

23/5 Matchfixing: Det malaysiske fodboldforbund åbner undersøgelse

Flere kampe fra den bedste malaysiske række bliver nu undersøgt af det malaysiske fodboldforbund, hvor flere spillere angiveligt er blevet udsat for dødstrusler.

Læs mere

24/5 Stor kinesisk bettingring optrevlet

De kinesiske myndigheder kalder det for den største illegale fodboldbetting-ring nogensinde, og optrevlingen har medført anholdelse af 157 personer og beslaglægning af $21.5 millioner.

Læs mere

24/5 Fransk online betting op, poker ned

De franske spillemyndigheder melder om en stigning på 20% på online sportsbetting i forhold til 2012-tallene. Her står fodbold for 60% af spilobjekterne. Til gengæld er onlinepoker cashgames nede med 14%.

Læs mere

24/5 Græsk monopol lider

Det græske spillemonopol, OPAP, har mistet mere end 70% af sin profit i årets første kvartal som følge af den økonomiske krise i landet.

Læs mere (betalingssite)

24/5 Tysk delstat søger advokathjælp

Staten Hesse er ansvarlig for licensansøgningsproceduren og har i den forbindelse søgt advokathjælp, da man forventer en mængde sagsanlæg fra operatører der har følt sig forkert behandlet.

Læs mere (betalingssite)

24/4 Første ungarske onlinebookmaker er klar

Efter et års forsinkelse kan den første onlinebookmaker nu slå sine døre op i Ungarn. Det er det statsejede selskab Szerencsejatek der står bag mens andre operatører må vente til regeringen får behandlet en ny reguleringslov.

Læs mere

24/4 Ungarn jagter berygtet matchfixer

De ungarske myndigheder har udstedt en arrestordre på Dan Tan fra Singapore, der menes at stå bag fixingen af kampe på højeste niveau i Ungarn, Italien og Finland.

Læs mere

25/4 Betting udbredt hos Premier League-spillere

QPR-lejesvenden Andros Townsend er fjernet fra Englands u21-trup efter FA undersøger mistanke om ´betting misconduct´. Engelsk Premier League-manager indrømmer, at halvdelen af hans spillere vil ende i samme situation, hvis FA undersøgte den udbredte betting blandt de højt betalte spillere.

Læs mere