Hvad skete der i uge 19? Læs BetXperts ugentlige opsamling af interessante nyheder fra bettingbranchen...

6/5: Betfair* overvejer stor udbetaling til aktionærer som beskyttelse for fjendtlig overtagelse

Spillebørsen Betfair* overvejer at udbetale et stort beløb til sine aktionærer for at beskytte sig selv mod fjendtlig overtagelse her få uger efter, at de afviste et mega-bud fra CVC Capital Partners.

Læs mere

7/5: Pokerspillere taber retssag: Poker er et held-spil

Handler poker om skills eller held? I Rio de Janeiro fik 13 pokerspillere hver 3 måneders samfundstjeneste for at have arrangeret ulovlige pokerspil, da dommeren Almeida Neto slog fast af poker var et held-spil.

Læs mere

7/5: Mybet forventer landsdækkende tysk licens

Den tyske bookie, der opererer fra Slesvig-Holsten, siger at man stærkt forventer at blive tildelt en landsdækkende licens for hele Tyskland, eftersom man har levet op til alle krav i ansøgningsprocessen.

Læs mere (betalingssite)

7/5: Premierminister-kandidat vil forbyde liveodds-reklamer

Den australske valgkamp er skudt igang og kandidat Tony Abbott lover, at han vil forbyde reklamer for liveodds under transmitteringen af sportsbegivenheder, skulle han blive valg.

Læs mere (betalingssite)

8/5: Spillemyndigheden melder om øget overskud i 1. kvartal

Den danske Spillemyndighed har fremlagt sin opgørelse for spillemarkedet for 1. kvartal 2013, der viser, at bookmakerne tjener mere end sidste år. Det er især sportsbetting, der står for stigningen.

Læs mere

8/5: Betfair* præsenterer forventning om stort overskud for 2013

Midt i spekulationer om overtagelse kan Betfair* nu meddele, at de forventer et årligt overskud på £73 million. Betfair* forventer større fokus på Italien, Spanien og USA, men har bl.a også reduceret antallet af ansatte med omkring 500 mand.

Læs mere

8/5: Ungarsk monopol med rekordomsætning for 2012

Mens den ungarnske regering forbereder en ny spillelovgivning kan Szerencsejatek melde om en stigning på 17,8% i omsætning i forhold til 2011. Specielt EURO´12, OL i London og store lotteri-gevinster har fået de ungarske gamblere på banen.

Læs mere

8/5: Ny engelsk licens-lovgivning på vej

De engelske bookmakere har allerede krav om licens, men med en ny spillelov er der lagt op til, at de udenlandske bookmakere også skal have engelsk licens for at operere på det britiske marked.

Læs mere

9/5: Ladbrokes udvider til Israel i samarbejde med Playtech

Den engelske bookmaker har åbnet en ny afdeling i Israel og indgået et nyt samarbejde med det israeliske software-firma Playtech for at følge med konkurrenterne William Hill.

Læs mere

10/5: Tyrkiet klar med bødestraf til bettere på ulovlige sider

Det tyrkiske parlament vil tildele bøder til gamblere, der benytter bookmakere uden licens. Også pengeinstitutter, der tillader pengeoverførsler mellem bettere og de ulovlige bookmakere risikere bødestraf.

Læs mere

10/5: Ny omgang tjekkisk spillelov på vej

Tjekkiet forsøger sig igen med at få en ny spillelov på plads. EU har blandt andet stoppet et tidligere forsøg, da den daværende indskrænkede udenlandsk konkurrence. Denne gang ser det dog ud til at spilleloven går i retning af større liberalisering.

Læs mere

10/5: Tysk licensproces i stilstand

De 149 operatører der har ansøgt om en landsdækkende tysk licens kan risikere at skulle vente til 2014, da procedurefejl har fået retten til at standse processen.

Læs mere

11/5: Betfairs amerikanske drøm lider et knæk

Den californiske væddeløbsbane Hollywood Park lukker ved udgangen af året, kun ét år efter Betfair* indgik en femårig sponsoraftale med den. Betfair* har brugt over $10 millioner på at blive klar til at åbne spillebørs i delstaten, men det har stadig lange udsigter.

Læs mere

11/5: Varmt børsklima i Italien

Til gengæld ser det godt ud for Betfair* i Italien, hvor lovgivningen fratager spillebørser for skattesatsen på 2-5% af omsætningen. Derimod skal der betales 20% af bruttooverskuddet.

Læs mere