Hvad skete der i uge 17? Læs BetXperts ugentlige opsamling af interessante nyheder fra bettingbranchen...

21/4: Bet365-familie første engelske gambling-milliardærer

Familien Coates, der startede og opbyggede bet365*, kan bryste sig af at være den første engelske familie der er blevet milliardærer på spilleindustrien. I pund vel at mærke.

Læs mere

22/4: Stærkt førstekvartal for William Hill

Den britiske bookmaker kan for førstekvartal melde om en 15% stigning i nettoomsætningen i forhold til samme periode sidste år.

Læs mere

22/4: Betfair* siger nej til milliard-bud

Spillebørsen har takket nej til et bud på £912 millioner - næsten 8 milliarder DKK - fra investeringsgruppen CVC Capital Partners, og kalder buddet for en "fundamental undervurdering af firmaet og fremtidsperspektiverne".

Læs mere

22/4: Traditionsrig bookie lukker - og stifter begår selvmord

WSEX var en af pionererne inden for amerikansk online betting, men de må nu lukke dørene pga. manglende finansielle ressourcer. De har i de sidste par år haft problemer med at betale spillere deres indestående tilbage og er nu løbet helt tør for penge. Om det har været den direkte årsag vides ikke, men en af stifterne, Steve Shillinger, begik selvmord i weekenden.

Læs mere her (betalingssite; om lukningen) og her (om selvmordet)

22/4: Australien vil forbyde promovering livebetting

Den australske tv-industri har fremsat et forslag om at promovering af liveodds umiddelbart før, under og efter sportsudsendelser skal forbydes, men holder døren åben for almindelig annoncering.

Læs mere (betalingssite)


23/4: Ny spillelovgivning i Tjekkiet til juni

Den tjekkiske regering planlægger at fremlægge en ny lovgivning, der giver øget adgang for udlandske bookmakere efter anbefaling fra EU kommissionen.

Læs mere

23/4: 888sport åbner snart sportsbetting i Italien og Spanien

Den engelske bookmaker 888sport forventer at indtage det italienske og spanske marked efter ny aftale.

Læs mere


24/4: Bookmakere tilbagebetaler indskud efter doping-skandale

Ladbrokes og William Hill har tilbagebetalt omkring £500.000 efter ialt 11 væddeløbsheste blev testet positiv for anabolske steroider.

Læs mere

25/4: Diktatorer kan have givet VM titler til Italien og Argentina

Benito Mussolini skulle have påvirket dommerne og hjulpet det italienske landshold til VM guldet tilbage i ´34, mens den argentinske militærjunta skulle have en fixet den suspekte 6-0 sejr over Peru ved ´78 i Argentina.

Der er dog ingen beviser for dette.

Læs mere

25/4: Zynga endelig med profit

For første gang siden man ramte børsen i slutningen af 2011, kan giganten inden for social gaming vise profit, men man forudser alligevel en svær kommende tid.

Læs mere (betalingssite)

26/4: Betsson* kæmper i Italien

Den svenske bookmaker indrømmer at det har været sværere end forventet, at få en fod inden for døren på det italienske spillemarked.

Læs mere (betalingssite)

26/4: … men lærer af Danmark

Betsson* har lært, at jo større man er inden en regulering træder i kraft, jo bedre. Operatøren fortsætter med at vokse stødt på det danske marked og vil nu sætte ind på den mobile front, hvor man håber på fuld iOS- og Android-adgang over hele platformen fra næste sæsonstart.

Læs mere (betalingssite)