Hvad skete der i uge 15? Læs BetXperts ugentlige opsamling af interessante nyheder fra bettingbranchen...

8/4: Matchfixing: Tre maltesere udelukket på livstid

Det maltesiske fodboldforbund har givet tre maltesiske fodboldspillere livstidskarantæne, efter at de er blevet fundet skyldige i matchfixing.

Læs mere

8/14: Toppolitiker vil forbyde bettingshops på hovedgader

Labour-lederen Ed Miliband foreslår at forbyde bettingshops og pantelånere på de engelske hovedgader.

Læs mere

10/4: Oddslife i bold.dk-samarbejde

Oddslife, en social betting-platform, har indgået et samarbejde med bold.dk og har i den forbindelse tilknyttet medstifteren af Betsson*.

Læs mere (betalingssite)

10/4: Zynga-effekt udebliver fra PartyPoker

PartyPoker-netværket har ikke mærket til en stigning i antal spillere selvom ZyngaPlusPoker i sidste uge åbnede op. Netværket, der også huser Danske Spil, er blevet overhalet af Playtechs iPoker-netværket.

Læs mere (betalingssite)

10/4: Amerikansk justitsministerium med ny tiltale

US Department of Justice har udstedt en tiltale mod folkene bag sportsbetting-operatøren, Legendz Sports, der er anklaget for fra Costa Rica at tilbyde sportsbetting via telefon og internet til kunder i USA.

Læs mere

12/4: Ex-monopol med godt førstekvartal

Det tidligere franske spillemonopol, PMU, kan i førstekvartal i 2013 notere sig en stigning på 16,2% i omsætningen i forhold til samme periode sidste år. Sportsbetting og poker står bag stigningen.

Læs mere (betalingssite)

11/4: Italiensk myndighed lover ikke at hæve skatten

Den italienske spillemyndighed har afvist snak om skattestigninger på online spil og anerkender, at en fornuftig skatteprocent er en nødvendighed for at holde det illegale marked for døren.

Læs mere (betalingssite)

11/4: Sydkorea nedlægger bettingsites

De sydkoreaske myndigheder har anholdt 13, og efterlyst yderligere 10, der menes at stå bag over 200 ulovlige online spillesider.

Læs mere

13/4: Rygte om Betfair-overtagelse

Ifølge en redaktør på Sky News er den britiske spillebørs, Betfair, mål for en mulig overtagelse. Det skulle være en privat investeringsgruppe, CVC Capital Partners, der står for interessen.

Læs mere

13/4: Black Friday-dømt sagsøger advokat

Chad Elie, der blev dømt i Black Friday-skandalen for at facilitere pengeoverførsler mellem amerikanske pokerspillere og Full Tilt Poker, sagsøger nu sin advokat for professionel pligtforsømmelse.

Læs mere

13/4: William Hill dømt for varemærkebrud

Den britiske bookmaker skal betale £150.000 til konkurrenten 32Red for at bryde varemærkeloven ved at køre et online casino kaldet 32Vegas. William Hill kan derudover se frem til at betale sagsomkostninger der kan beløbe sig til £1 million.

Læs mere

13/4: Britiske myndigheder kigger nærmere på social gaming

Storbritanniens Office of Fair Trading skal kigge nærmere på sociale gaming apps, som er populære hos mindreårige, for at se om de unge bliver lokket til at betale for ekstra features eller elementer i spillene.

Læs mere